NCC2024: Future Generation

Staat 10 en 11 maart 2024 al in uw agenda? De voorbereidingen voor het Nederlands Contactlens Congres, kortweg NCC2024, zijn namelijk alweer volop gestart. Veel Vlamingen gaan (ook) graag naar dit congres toe om zich twee dagen lang onder de dompelen in alles wat contactlenzen te maken heeft. De locatie ligt zeer centraal, namelijk NH Koningshof in Veldhoven. Dat is nog geen uur rijden vanaf Antwerpen. 

Bent u een Early Bird?
De ticketverkoop is per 1 oktober jl. gestart. En, bent u er snel bij, dan profiteert u tot en met 31 december van dit jaar van het ‘Early-Bird’ tarief. Dat scheelt toch 50 euro op een dagticket en 100 euro op een business pack. Voor studenten geldt een zeer speciaal tarief.

Bestel nu meteen tickets: https://www.contactlenscongress.com/mijnncc/nl/ticketshop

Thema
Het NCC heeft als doel het bevorderen van kennisuitwisseling, het verkennen van de (nabije) toekomst en het stimuleren van netwerkmogelijkheden op het gebied van contactlenzen. Het inspirerende thema voor 2024 is ‘Future Generation’. We kunnen in maart volgend jaar dus ‘jong en wat ouder’ op het podium verwachten die ons meenemen in de ‘future generation’ als het gaat om contactlensdesign, -materialen, vloeistoffen, ondernemerschap, Artificial Intelligence (AI) en nog veel meer.

Eyeline houdt u de komende maanden graag op de hoogte van alles rond het NCC. Bij ons staat 10 en 11 maart in ieder geval zeker al in de agenda!

www.contactlenscongress.com

Tags: