MOSCOT richt zich op community voor lentecollectie 2024

MOSCOT, het historische brillenmerk uit New York City, introduceert zes nieuwe monturen voor Voorjaar 2024, een collectie die geïnspireerd is op de gedurfde en zelfverzekerde mode van de Lower East Side. Van het archivistische herontwerp van het nostalgische metalen montuur van The MOYEL tot de zachtere uitvoering van The LEMTOSH: The MAYDELA; de ontwerpen werken voor elke persoonlijkheid in diens dagelijkse omgeving.

 

De iconische originelen van dit seizoen bevatten stijlen met moderne constructie, wat het historisch ambacht van MOSCOT in de 21e eeuw weergeeft. The MAYDELA, The MOYEL en The YENEM lenen allemaal designelementen van MOSCOTs familiefavorieten en bieden bekende maar opgefriste stijlen om generaties lang mee te gaan. The FANAGLE, met zijn metalen en acetaat rechthoekige pilotenmodel, metalen bovenkant en omgekeerde Windsor-rand, gaat een stap verder om de favoriete stijlelementen van het merk te combineren tot één ic-oog-nisch montuur. The GAVOLT en The SHIDDOCK voegen twee unieke doch veelzijdige vormen. Alle zonnebrillen zijn gemaakt met MOSCOTs kenmerkende Custom Made Tints™.

“Voorjaar 2024 spreekt tot het hart van wat MOSCOT uniek maakt: de producten die we aanbieden en de ‘familie’ die we gecultiveerd hebben over generaties, persoonlijkheden, stijlen; allerlei eigenheden. De collectie is net zo wijdverspreid en divers als degenen die bij ons binnenlopen, maar toch verbonden zijn door een rode draad van standvastige stijl. Dat is de Lower East Side. Dat is MOSCOT”. – Zack Moscot, 5e Generatie & Chief Design Officer

 

MOSCOT introduceert ook The MOSCOT Acetate Comb, een kam gemaakt van eersteklas Italiaans acetaat, als een eerbetoon aan Hyman Moscot (1e Generatie) die naast monturen ook kammen verkocht van zijn handkar vanaf 1899. Bij elke limited Comb hoort een op maat gemaakte hardcase met rits.

Tags: