Maui Jim onthult nieuwste zonnebrillen

Maui Jim kondigt vier nieuwe modellen acetaatzonnebrillen aan: Likeke, Valley Isle, Aloha Lane en Blossom. De zonnebrillen bieden een perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en baanbrekend ontwerp. De serie omvat modellen ontworpen voor zowel mannen als vrouwen, zodat iedereen zijn perfecte paar kan vinden.

 

 

LIKEKE en VALLEY ISLE

Zonnebril LIKEKE en VALLEY ISLE combineren eigentijdse esthetiek dankzij hun klassieke vierkante vormen met tijdloze kleuren, waardoor mannelijke klanten er gedurfd en verfijnd uitzien met een vleugje zelfvertrouwen. LIKEKE is verkrijgbaar in drie kleuren: havana met honey, zwart met kristal en blauw tot grijs verloop. Model Valley Isle is verkrijgbaar in vier kleuren: schildpad, zwart glans, transparant grijs en marineblauw met schildpad.

 

 

ALOHA LANE en BLOSSOM

ALOHA LANE, met zijn rechthoekige vorm, en BLOSSOM, een opvallende vrouwelijke cat-eye in een tweekleurige stijl, stralen elegantie en zelfvertrouwen uit. Deze zonnebrillen zijn met grote aandacht voor detail vervaardigd en halen inspiratie uit de laatste modetrends. Van strakke en verfijnde monturen tot gedurfde en glamoureuze ontwerpen; deze zonnebrillen voor vrouwen zijn het toonbeeld van chique mode voor elke leeftijd. Zonnebril ALOHA LANE is verkrijgbaar in drie kleuren: transparant roze, zwart en Havana. Zonnebril BLOSSOM is verkrijgbaar in drie kleuren: roze havana met rose, zwart met Tokyo schildpad en havana met perzik.
MEER INFORMATIE

www.mauijim.com

Tags: