Maui Jim onthult nieuwe trendy zonnebrillen

Maui Jim maakt nieuwste zonnebrilstijlen bekend: Good Fun, Rooftop en Mokupuni.

GOOD FUN
‘Fun is good, but Good Fun is better’. Good Fun heeft de perfecte balans tussen casual en elegant en roept een gevoel van plezier op met een speelse toepassing van kleuren. Dit nylon montuur is een veelzijdig modevierkant met ingebouwde neuskussentjes en SuperThin Glass vlinderglazen voor een helder zicht en maximaal genot van je omgeving. Good Fun is verkrijgbaar in drie kleuren: Black with Tortoise, Rootbeer Fade en Raspberry Fade.

ROOFTOP
Til je stijl naar een nieuw niveau met Rooftop. Dit model is gestroomlijnd en gedurfd, een veelzijdig vierkant silhouet dat een natuurlijke aanvulling is op wandelingen door de stad of langs het strand. Met PolarizedPlus2®-lenzen biedt Rooftop het beste zicht op je stadslandschap in een iconisch statement. Rooftop is verkrijgbaar in vier kleuren: Black with Crystal, Blue Tortoise, Black with Tortoise en Pink Tortoise with Pink.

MOKUPUNI
Mokupuni is een nieuwe versie van een geliefd retro-klassiek silhouet. De naam betekent ‘eiland’ in het Hawaiiaans. Deze vintage ronde vorm voegt ritmische textuur toe met subtiele uitsteeksels en houtsnijwerk langs de voorkant van het titanium montuur. In combinatie met MauiBrilliant™ -lenzen is Mokupuni ongelooflijk licht en nodigt het de essentie van een eilanduitzicht uit voor je dagelijkse avonturen. Mokupuni is verkrijgbaar in drie kleuren: Deep Black, Titanium en Gold.

Tags: