MAUI JIM nieuwe prestatiegerichte stijlen, Mikioi, One Way en Walaka

Ontworpen in Hawaï, de stijlen Mikioi, One Way en Walaka gaan allemaal over het meeste halen uit je ervaring en genieten van het goede leven, waardoor je meer tijd buiten in de zon kunt doorbrengen. Deze nieuwe zonnebrillen hebben de PolarizedPlus2®-lenstechnologie voor een verrassende ervaring van briljante kleuren, rijk contrast en ongeëvenaarde visuele scherpte, terwijl ze je ogen en huid altijd beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon. Goed voor hardlopers, wandelaars, golfers, tennissers en andere actieve mensen, Maui Jim-zonnebrillen houden je ogen ontspannen zonder te knijpen of te spannen.

 

MIKIOI

Geïnspireerd door de letterlijke vertaling, benadrukt Mikioi vakmanschap, een schone constructie en een lichtgewicht samenstelling. Dit dunne titanium frame met nauwkeurig uitgesneden temple tips combineert de essentie van een traditionele silhouet en een moderne platte bovenbrug voor de gepolijste uitstraling van een aangepaste piloot. Gecombineerd met PolarizedPlus2®-lenzen biedt Mikioi ongeëvenaarde bescherming met blijvende stijl.Model MIKIOI verkrijgbaar in vier kleuren: Mat Zwart, Mat Titanium, Duifgrijs en Satijn Sepia.

 

ONE WAY

Er is werkelijk maar één manier om van het buitenleven te genieten – met beschermde en levendige uitzichten door de lenzen van de nieuwste toevoeging aan onze rechthoekige collectie. Vervaardigd met koolstofvezel, presenteert deze stijl een hypoallergeen, lichtgewicht en duurzaam kader. One Way brengt veelzijdigheid naar voren met een gestroomlijnde constructie en rubberen tempels voor een aanpasbare pasvorm – perfect voor uw vrije tijd en actieve levensstijlen.

 

Model ONE WAY verkrijgbaar in vier kleuren: Donkerblauwe streep, Grijze streep, Bruine streep en Mat Zwart.

 

WALAKA

Walaka leidt met een schone constructie, lichtgewicht samenstelling en de iconische weergave van een traditionele traanvormige piloot. Met stille zekerheid trekt deze stijl de aandacht met een mat titanium frame ondersteund door verstelbare siliconen neuspads en vakkundig gesneden tempeltips. Met PolarizedPlus2®-lenzen nodigt Walaka je uit om achterover te leunen en van het uitzicht te genieten.

www.mauijim.com