Marcolin tekent exclusieve licentieovereenkomst met K-WAY

Marcolin en K-Way® hebben een exclusieve licentieovereenkomst getekend. K-Way® is een Frans merk opgericht in 1965 en staat wereldwijd bekend om zijn revolutionaire regenjassen, K-Way® is momenteel eigendom van de in Turijn gevestigde groep BasicNet.

De twee merken hebben een licentieovereenkomst getekend voor het ontwerp, de productie en de wereldwijde distributie van K-Way® zonnebrillen, optische monturen, skibrillen en brillen voor kinderen. De samenwerking, die officieel begint op 1 januari 2025, zal zes jaar duren – tot 31 december 2030. De nieuwe overeenkomst en de resulterende samenwerking met een merk dat altijd een sportieve geest heeft gecombineerd met een modieuze houding, zal Marcolin in staat stellen om zijn licentieportfolio verder uit te breiden en zijn aanwezigheid in het lifestyle segment te versterken.

De K-Way® SS25 brillencollecties – de eerste die door Marcolin worden geproduceerd – zullen begin 2025 worden gepresenteerd en vervolgens wereldwijd beschikbaar worden gesteld via een netwerk van geselecteerde winkels.

www.marcolin.com

Tags: