Marcolin en Harley-Davidson versterken wereldwijde samenwerking

Marcolin en Harley-Davidson Motor Company hebben vandaag de verlenging aangekondigd van hun licentieovereenkomst voor het ontwerp, de productie en de wereldwijde distributie van optische monturen en zonnebrillen onder het merk Harley-Davidson. 

De overeenkomst, gestart in 2013 na de overname van Viva International door Marcolin, wordt met zes jaar verlengd tot 31 december 2027.

 

 

Naast de productie van Harley-Davidson brillen voor mannen en vrouwen, zullen de twee bedrijven een nieuw wereldwijd productsegment betreden, met performance zonnebrillen en beschermende brillen ontworpen voor motorrijders. Deze nieuwe categorie zonnebrillen zal voldoen aan toepasselijke veiligheidskenmerken, zoals hoge snelheid en hoge massa impact. Marcolin gebruikt haar expertise in luxe en designer brillen en combineert deze met de strenge eisen die nodig zijn om te voldoen aan de juiste normen voor beschermende brillen die zijn ontworpen voor motorrijders. Alle brillen van Marcolin van het merk Harley-Davidson zullen belangrijke iconische elementen blijven bevatten, zoals een subtiele integratie van het logo, op de motorfiets geïnspireerde details en ontwerpen die zijn beïnvloed door H-D.

 

Het productieproces van Marcolin

Neem een kijkje in het productieproces van Marcolin in onderstaande video:

 

www.marcolin.com