Marchon Eyewear introduceert de Calvin Klein 30th anniversary collectie

Marchon Eyewear en Calvin Klein vieren hun 30-jarige licentie partnerschap met de lancering van de Calvin Klein 30th Anniversary capsulecollectie.

Calvin Klein was een van de eerste merken die een eyewear collectie lanceerde die wereldwijd via onafhankelijke brillenzaken en prestigieuze warenhuizen werd verkocht. Calvin Klein Eyewear was onmiddellijk een succes en is sindsdien een van de meest erkende brillenmerken.

Collectie inspiratie & Japans Titatium

De jubileumcollectie is een eerbetoon aan de eerste collectie van het merk, een knipoog naar de iconische jaren’90-modellen en bestaat uit 5 optische modellen en 4 zonnebrillen.

Retro-geïnspireerd en tijdloos elegant, de collectie is geïnspireerd op de meest iconische Calvin Klein-brillen uit de jaren ’90. De Calvin Klein 30th Anniversary Collection is gemaakt van Japans titanium, dit is bekend omdat het tot de fijnste en hoogste kwaliteit behoort. Het is niet alleen uitzonderlijk licht, maar ook onovertroffen sterk en duurzaam, bestand tegen elke vorm van corrosie, vormvast, en niet gevoelig voor uitzetting of inkrimping.

Meer informatie:

Marchon Eyewear
+31(0)20 581 5000
benelux@marchon.com
www.marchon.com