Maison Henry Jullien lanceert Hybrid collectie 2024

Al meer dan 100 jaar ontwerpt en produceert Maison Henry Jullien hoogwaardige brillen. Sinds het begin heeft het merk innovatie en traditie, knowhow en passie, verleden en toekomst, lokaal en internationaal gecombineerd. Ze zijn gevestigd in Lons-le-Saunier in de Jura, de bakermat van de Franse brillenindustrie.

 

Elk legendarisch montuur vereist niet minder dan 279 uiterst delicate handelingen, uitgevoerd door hoogopgeleide meestervaklieden. Zij handhaven al meer dan 100 jaar deze productietraditie van wals doublé en zijn ook het enige Europese bedrijf dat dit proces gebruikt, wat het merk zeer uniek maakt.

 

Henry Julien

 

Hybrid, de nieuwe collectie van 2024, symboliseert de harmonieuze samensmelting van twee productiefilosofieën die werken met twee edele materialen: acetaat en wals doublé.

 

 

Elk van de zes modellen is ontworpen om de innovatieve esthetiek van acetaat te combineren met de klassieke elegantie van wals doublé. De modellen belichamen dan ook de essentie van veelzijdigheid en tijdloze elegantie. Van minimalistische, verfijnde ontwerpen tot gedurfde stijlstatements, elk paar weerspiegelt de individualiteit en persoonlijkheid van de drager. Ontdek de huidige collectie in de catalogus en hier de nieuwe modellen.

 

Wenst u liever een afspraak te maken met uw vertegenwoordigster? Stuur gerust een mailtje naar: vanderstraeten.claudine@technop.be.

 

 

www.technop.be

Tags: