Koninklijke brillen van William Morris London

Het merk William Morris London, Brits geboren en altijd op de hoogte van de laatste trends, biedt een assortiment optische en zonnebrillencollecties die zowel origineel als elegant zijn en de onafhankelijke en eigenzinnige geest van Londen weerspiegelen. Geïnspireerd door zijn geschiedenis, cultuur en iconische kleuren biedt William Morris een kleurrijke reis door de Engelse hoofdstad.

Met de kroning van koning Charles III in mei 2023 is er nog nooit zo veel reden geweest om feest te vieren. Met dit in gedachten geven de nieuwe collecties van William Morris London een speelse draai aan traditionele stijlen en nodigen ze je uit om ‘Eyewear fit for Royalty’ te vieren.

LONDON
Levendig – trendy – anders

Paradeer door de straten van Londen in koninklijke stijl.
Met Britsheid als kern nemen deze nieuwe stijlen alles wat Londen en daaromheen te bieden hebben en zetten die inspiratie om in decor, details, kleuren en behandelingen die worden toegepast op een brillencollectie die past bij een koning. Koninklijk blauw, kroningsrood en grandioos goud zijn allemaal te zien op stijlen die iets nieuws en spannends bieden voor elke gezichtsvorm.

 

BLACK LABEL
Gericht – premium – high design

Luxe Britse brillen.
De nieuwe Black Label-collectie combineert rebellie met conventie en laat het beste van het Britse design zien. Deze eersteklas collectie met sterke, richtinggevende vormen is de showcaselijn van een merk dat eclectische Britse invloeden durft te combineren met frisse ideeën. Zware acetaten, geometrische vormen en luxe details zijn hier allemaal te zien in een collectie die geschikt is voor royalty. Durf anders te zijn en verken nieuwe stijlen die luxe uitstralen, speel met kleur en deins zeker niet terug. Ben jij klaar voor een Rock & Royal stijl?

 

GALLERY
Britse kunst ontmoet ambacht – elegant – decoratief

Samenwerking op zijn best – William Morris London is er trots op samen te werken met The William Morris Gallery, de wereldberoemde kunstorganisatie die een van de beste collecties ter wereld van het werk van deze grote kunstenaar herbergt en bewaart. William Morris (1834-1896) is een wereldberoemde ontwerper, dichter, politiek activist en ambachtsman die bekend staat om het ontwerpen van prachtig textiel en elegante interieurs die nog steeds tot de meest geliefde en populaire ontwerpen over de hele wereld behoren. Vandaag neemt deze nieuwe lijn brillen het beste van die iconische prints en stoffen en past ze toe op een verbluffende reeks draagbare brillen.

 

SUN COLLECTION
Verglaasbaar – klassiek – gemakkelijk te dragen

Geniet in stijl van het zonlicht.
De zonnebrillen van William Morris London bieden een ruime keuze aan chique, trendy stijlen voor elke smaak. Geïnspireerd op de hoofdcollectie London zijn deze zonnebrilstijlen ingetogen maar verfijnd en voorzien van verglaasbare glazen, klaar voor recepten of om alleen te dragen voor het ultieme fashionstatement.