Kleurrijke eyecatchers | Silhouette’s TMA Laligne

De Catwalk, TikTok en serie-hit Euphoria bewijzen dat je ogen omlijnen met felle kleuren dé hit van dit moment is. Silhouette speelt hierop in en liet zich voor het nieuwe Titan Minimal Art LaLigne model inspireren door de grafische eyeliner trend.

Geïnspireerd op de contouren van make-up, is de TMA Laligne een nieuw samenspel tussen de eerdere modellen van de Titan Minimal Art (TMA) en de Accent Rings. De Oostenrijkse wereldleider in landloze brillen staat bekend om haar lichtgewicht brillen en de TMA LaLigne is wederom erg licht mét opvallende kleuren. Azuurblauw, lime groen, orchidee roze én ook tijdloos zwart mag niet ontbreken in de nieuwe collectie.

 

Roland Keplinger, hoofdontwerper bij Silhouette, vertelt het geheim achter het design:

“De Accent Rings van de Titan Minimal Art Laligne hebben een driedimensionale structuur. Doordat hun vorm gedeeltelijk met felle kleuren is omrand, geven ze het gezicht een frisse uitstraling. De grafische eyeliner trend maakt opnieuw duidelijk hoe lijnen interessante accenten kunnen leggen.”

 

 

Stijlstatement voor next level look

De nieuwe TMA Laligne is een combinatie tussen een montuurloos model en een volledig omrande bril. Een kleurrijk statement piece voor mensen die hun look naar een hoger level willen tillen. De scharnierloze technologie achter de TMA Laligne garandeert een pasvorm voor elke gezichtsvorm en geeft een langdurig comfort. De brilarmen maken het mogelijk ingekort te worden en zijn stuk voor stuk afgewerkt met een ring uit titanium.

 

MEER INFORMATIE

www.silhouette.com