Hightech voorjaarscollectie van DITA

Dita zet steeds sterker in op hightech brillen, zowel in zon als optisch. Dit voorjaar springen er 3 modellen uit: Grand-Imperym, Intracraft en Noxya.

 

Grand-Imperym is een randloze glasbril met een 2-delige titanium neusbrug en een opvallend gedecoreerde 3-delige titanium scharnierplaat. Deze luxueuze bril is verkrijgbaar in zowel zon als optisch, met verschillende kleurmogelijkheden, zoals Saturn Sunset Gradient-lenzen in combinatie met robijnkleurige details in de veren, of Dark Green to Clear Gradient-lenzen met smaragdkleurige details.

 

Intracraft is een typisch DITA-design, met een doorlopend, afgerond exoskelet van titanium uit één stuk. Een nieuwe kijk op een klassiek navigator-montuur. Een fusie van chique en eigentijds design, met heel bijzondere details, zoals de subtiele kapjes aan de zijkant en eerdelige, cilindrische titanium veertips.

 

 

Noxya vertegenwoordigt een nieuwe trend die zich aandient: de smalle, langwerpige acetaat bril, ook wel brievenbusbril genoemd. Moderne klasse met scherpe, edgy contouren, voor mannen en vrouwen. Verkrijgbaar in zwart en wolfgrijs.