Götti introduceert monturen JARY en JODY

De mannelijke monturen JARY en JODY zijn puur en eenvoudig. Gemaakt van hoogwaardig titanium, maken deze twee moderne klassiekers indruk met hun lichtheid, stabiliteit en duurzaamheid. Maar achter de minimalistische brillen schuilt een uitgebreid productieproces. De twee nieuwe monturen passen bij de minimalistische stijl van Götti Switzerland. Opvallend, met hoeken en randen. De minimalistische JARY en JODY zijn gemaakt van hoogwaardig bloktitanium en zijn daarom extreem huidvriendelijk en corrosiebestendig. De monturen maken indruk met hun delicate verfijning en ingetogen aanwezigheid, zonder iets van hun stevigheid te verliezen. De verwerking op het hoogste kwaliteitsniveau heeft hier een belangrijke invloed. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1998 heeft Götti de productie toevertrouwd aan een van de meest gerespecteerde fabrikanten in Japan. Een vriendschap gebaseerd op gedeelde expertise en passie voor brillen.

 

De brillenonderdelen worden uit titaniumplaten geperst met tot zeven individuele persgereedschappen en een gewicht van 300 ton en vervolgens in de gewenste vorm gevormd. Of het nu het eindstuk of de buitencontour is: zelfs de kleinste kromming in het ontwerp wordt met de hoogste precisie uitgedrukt. Talloze tussenstappen worden nog steeds traditioneel met de hand en met grote gevoeligheid uitgevoerd. Dit betekent dat er tot 250 werkstappen nodig zijn voor elk paar brillen. De brillen worden vervolgens geverfd in een hoogwaardig proces. JARY en JODY zijn verkrijgbaar in zwart, donkerbruin of donkerblauw. De matte afwerking geeft de twee opvallende brillen een subtiele finishing touch – een authentieke uitstraling voor deze duurzame titanen.

 

 

JARY
Een vierkant en modern klassiek montuur gemaakt van hoogwaardig bloktitanium. Gemaakt in Japan verkrijgbaar in de kleuren: zwart, donkerbruin en donkerblauw.

 

 

JODY
Een karaktervol en vierkant montuur, zeer licht en huidvriendelijk. De monturen worden geproduceerd door toonaangevende fabrikanten in Japan verkrijgbaar in de kleuren: zwart, donkerbruin, donkerblauw.

 

www.gotti.ch