Eye Wish Opticiens opent eerste Belgische winkel in Turnhout

Goed zien én er goed uitzien wordt in Turnhout vanaf 22 april 2023 een waar plezier. Eye Wish Opticiens opent haar eerste Belgische filiaal in het winkelcentrum Turnova. Met een uitgebreid assortiment aan merkbrillen, zonnebrillen en contactlenzen en bijna duizend oogprofessionals zorgt Eye Wish Opticiens ervoor dat onze Noorderburen optimaal zicht hebben en er stralend uitzien. Ook in België zal de optiekketen vanaf 22 april garant staan voor kwaliteit en een uitgebreide keuze aan merkbrillen, contactlenzen en accessoires. De officiële opening vindt plaats op 22 april. Om 14 uur knipt de Turnhoutse burgemeester Paul Van Miert het lintje door en worden de eerste klanten in de bloemetjes gezet.

 

Om de nieuwe vestiging in Turnhout te vieren voert Eye Wish enkele openingsacties voor de eerste klanten waaronder het cadeau geven van het montuur van een nieuwe bril of 20% korting op zonnebrillen. Beide acties gelden op een selectie van merkmonturen maar niet op eventuele optische glazen. Deze actie voeren ze tot 6 mei 2023.

 

Interieur Eye Wish Opticiens, Turnhout, België

 

Katrien Willems, Retail Manager voor Eye Wish Opticiens in België, is verheugd om samen met het Turnhoutse team dit nieuwe retailverhaal in België uit te rollen:

“Met de premium eyewear en de jarenlange expertise van de retailketen Eye Wish Opticiens, zorgen we ervoor dat onze klanten zich zelfverzekerd voelen als ze onze winkel buitenstappen. Turnhout krijgt de primeur met de eerste vestiging onder de vlag van Eye Wish Opticiens.”