EYE WISH opent eerste filiaal in België

Dit weekend werd in Turnhout de allereerste Belgische vestiging van Eye Wish Opticiens geopend. In het winkelcentrum Turnova knipte de Turnhoutse burgemeester Paul Van Miert officieel het lintje door.

 

 

Vanaf 14.00 uur konden de eerste klanten in de nieuwe Eye Wish-vestiging terecht, waarbij ze met mooie openingsacties werden verrast. Zo kregen ze het montuur van hun nieuwe bril cadeau en ontvingen ze 20% korting op een selectie van zonnebrillen.

Ook in België kunnen klanten voortaan dus bij Eye Wish Opticiens terecht voor professionele oogmetingen en alle daarbij passende kijkoplossingen. De vestiging biedt een uitgebreid assortiment van merkbrillen voor jong en oud van onder andere Chanel, Gucci, RayBan, David Beckham, Jimmy Choo, Dior, Michael Kors, Ralph Lauren en Esprit.

 

EYE WISH OPTICIENS

Eye Wish Opticiens is al meer dan 85 jaar een toonaangevende opticien in Nederland en ontstond uit zelfstandige kwaliteitsopticiens. Met ruim 142 winkels in Nederland werd de keten in 2021-2022 uitgeroepen tot de ‘Beste Winkelketen van Nederland’ in de categorie optiek en sleepte ze ook de prijs ‘Retailer of the Year Netherlands’ in de wacht. Eye Wish Opticiens maakt deel uit van MPG Eyewear, een familiebedrijf met het hoofdkantoor in Graz (Oostenrijk).

 

 

MEER INFORMATIE

Mis het aankomende Eyeline Magazine Vlaanderen niet, hier zal een uitgebreider verslag in komen te staan over deze opening.

 

FOTOGRAFIE: Maarten De Bouw

 

www.eyewish.nl

Tags: