Essilor Instruments lanceert nieuwe geavanceerde instrumenten

Essilor Instruments heeft een vliegende start gemaakt in het nieuwe jaar met de lancering van twee geavanceerde instrumenten: de ESTM 800 slijpautomaat en de TCB 800TM automatische tracer-centreer-en-opblokunit. Deze nieuwe toevoegingen zijn ontworpen om de workflow in uw optiekzaak te stroomlijnen en de productiviteit te verhogen.

 

De ESTM 800 is geoptimaliseerd voor efficiëntie, waarbij de optische traceertijd met 75%, centreer- en opbloktijd met 20%, en slijptijd met 19% is verminderd. De TCB 800TM past automatisch de centreergegevens aan op basis van 3D-parameters van het montuur, waardoor een nauwkeurige scan mogelijk is. De koppeling met het Opsysweb-bestelsysteem biedt toegang tot een uitgebreide monturendatabase, inclusief vormen van bekende merken en alle Luxottica-montuurvormen.

Met de nieuwe M’Eye CustomTM web-app van het ESTM 800 slijpsysteem kunt u klanten inspireren met gepersonaliseerde stijlen en een interactieve winkelervaring. Gravures, aanpassingen van brillenglazen, clip-on-oplossingen en kristalpavé-integraties behoren tot de mogelijkheden. Essilor Instruments streeft ernaar om uw gebruiksgemak te vergroten en ruimte te bieden voor uw expertise, creativiteit en vakmanschap, waarmee u zich kunt onderscheiden in de markt.

 

MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling instrumenten:+32 (0) 2559 72 11. Of neem contact op met één van de accountmanagers:

Steven Toye, Instrumenten Adviseur Vlaanderen +32(0)495 18 54 50

Victor Santana, Instrumenten Adviseur BeLux (Brussel-Wallonie- Luxembourg) +32 (0) 491 90 87 79