Elegantie, individualiteit & kwaliteit opnieuw gedefinieerd

Line Art CHARMANT monturen zijn gemaakt voor zelfverzekerde, modebewuste vrouwen die op zoek zijn naar een exclusieve bril. Geïnspireerd door de dynamiek van muziek, gaan deze buitengewone monturen veel verder dan alleen functionaliteit. Elk meesterwerk heeft smaakvolle decoratieve driedimensionale veren. Ontworpen en vervaardigd in Japan, met gebruik van het superieure ‘excellence titan’, passen de prachtige Line Art monturen goed, zitten ze direct comfortabel en maken ze een blijvende indruk. 

 

Vier verbluffende nieuwe modellen, die de glamour en verfijning van hoogwaardige juwelen uitstralen, vullen de Line Art-collectie aan. Nauwelijks aanwezige glasbrillen en sierlijke nylor vormen lijken elegant eenvoudig. Als je de monturen echter van opzij bekijkt, wordt hun kunstzinnigheid onthuld. Deze vrouwelijke brillen zijn versierd met Swarovski-kristallen of kleurrijke strassteentjes en betoveren iedereen die ze ziet.

 

QUINTET

XL2171 (glasbril)

Verwen jezelf met het ultieme sieraad voor je ogen. Vijf briljantgeslepen Swarovski-stenen zijn aangebracht op de veren van deze luxe Line Art-bril. De complexe Quintet-vormige veerlijnen, de rijke Japanse kleuren van roségoud, verguld en zilver en de opvallende oortips creëren een prachtig profiel dat de aandacht trekt.

 

 

VIVACE

XL2172 (nylor) XL2173 & XL2174 (glasbrillen)

Met de vier zwevende, gekleurde strassteentjes zijn deze prachtige Vivace-modellen een klasse apart.

 

Elke vrouw is moeiteloos glamoureus met dit nylor model (XL2172). De opvallende bovenrand in combinatie met een draadrand geeft het montuur een lichte, slanke uitstraling. Basistinten van marineblauw, grijs en bruin worden aangevuld met een tweede kleur op de wenkbrauwlijn en de puntjes van de veren. Sierlijke strassteentjes glinsteren aan de zijkanten en maken dit betoverende profiel compleet.

Je ziet er absoluut elegant uit met deze glasbril. Dit afgeronde vierkante model zit licht maar stevig op het gezicht (XL2173). Verkrijgbaar in roze, bruin of blauw. De handgeverfde gradatie op de veren versterkt het gevoel van exclusiviteit. Voor een meer edgy look is het licht geometrische model (XL2174) een uitstekende keuze. Dit lichte montuur verleidt in een rijke Japanse zwarte, roségouden of groenblauwe kleur. De fonkelende strassteentjes en de gekleurde uiteinden van de veren geven dit montuur een opvallende touch.

 

Line Art voordelen voor de drager

Line Art CHARMANT is een premium brillenmerk dat er onvergelijkbaar licht uitziet en aanvoelt. Naast het exclusieve en geraffineerde design bieden de Line Art monturen een eersteklas draagcomfort, dat de drager verwacht en verdient van een bril van hoge kwaliteit.

  • Hoge flexibiliteit;
  • Geheugenfunctie;
  • Nikkelvrij;
  • Onovertroffen lichtheid;
  • Ergonomisch ontwerp voor maximaal comfort;
  • 3D-ontwerp voor een goede pasvorm;
  • Aanpasbare neuspads;
  • Vooraf afgestelde oortips;
  • Een duizelingwekkende reeks veerontwerpen naar ieders smaak.

 

 

MEER INFORMATIE

www.charmant.com

Tags: