Elegantie en vakmanschap van Lunor

Precies op tijd voor Opti 2024, de internationale vakbeurs voor optiek en design, presenteert Lunor de hoogtepunten van het komende seizoen: met de Classic 18 kt. Gold en de M16 lanceert Lunor twee nieuwe collecties die het repertoire uitbreiden met elegante ontwerpen die getuigen van tijdloosheid en vakmanschap.

.

.

Classic 18 kt. Gold

De randloze ‘Lunor Classic Round’ behoort tot een van de iconische Lunor monturen. Dit montuur werd onder andere beroemd door Steve Jobs, die het veertien jaar lang in witgoud droeg. In 2024 neemt Lunor het concept van deze klassieker over en lanceert de Classic 18 kt. Gold in fijn geel- en witgoud aan het begin van het jaar. Het randloze montuur combineert lichtheid met luxe, waarbij draagcomfort altijd voorop staat dankzij de W-brug en pootjes die fijn zijn afgewerkt met acetaat.

Gouden brillen zijn diep geworteld in het DNA van Lunor, alleen al de bedrijfsnaam ‘Lunor’ gaat terug op de Franse term voor ‘gouden brillen’ – ‘Lunettes d’or’. Daarom vertrouwt het familiebedrijf op een goudsmidsexpert voor de productie van deze luxe collectie: alle monturen worden met de hand vervaardigd van 18-karaats goud in een kleine Zwitserse manufactuur. De Lunor Classic 18 kt. Gold is een waardevolle investering voor brillenliefhebbers die op zoek zijn naar exclusief understatement.

.

.

M16: moderne elegantie op zijn best

De nieuwe met de hand gemaakte M16-lijn is een must-have voor brildragers die houden van eigentijdse, elegante monturen. Met strakke lijnen en minimalistisch ontwerp belichaamt deze collectie moderne elegantie, terwijl de ovaalronde vormen in panto- of panatomische stijl een opvallend accent leggen. Vooral het fijne roestvrijstalen montuur overtuigt niet alleen met zijn uiterlijk, maar bewijst zich ook door het ultralichte draaggevoel. Verplaatsbare neuspads van puur en bijzonder huidvriendelijk titanium maken het optimale draagcomfort van dit montuur compleet. De M16 maakt indruk met zijn hoogwaardige kleurschakeringen in trendy matte look. De kleur wordt aangebracht in een complex proces met een speciale voorbehandeling, zodat duurzaamheid gegarandeerd is. De M16 is verkrijgbaar in verschillende kleurvarianten.

.

A12: rookachtige kleuren

Met zijn A12-lijn neemt Lunor ons mee naar de Roaring Twenties: kleine vormen en fijne randen rond de ogen ontmoeten brede brilpootjes en verlaagde wangen met een sterk karakter. In 2024 geeft Lunor dit nostalgische brilmontuur een opwindende kleurupdate, waardoor het repertoire van de modellen A12 501, A12 507, A12 508 en A12 509 wordt uitgebreid met drie nieuwe kleurvarianten: Met de tinten ‘Smoky Olive’, ‘Smoky Brown’ en ‘Smoky Red’ betreden rokerig-warme kleurschakeringen de Lunor-ontwerpen. Het hoogtepunt is dat alle kleuren halftransparant zijn. Zo glinsteren de monturen en ogen ze soms transparanter, soms intenser van kleur, afhankelijk van de lichtinval – een veelzijdige uitstraling is gegarandeerd met deze rokerige kleuren.

.

www.lunor.com

Tags: