Vision’s Afterwork overtreft verwachtingen

De eerste Vision’s Afterwork van Vision Company wat plaatsvond bij toplocatie GAZON te Gent, heeft hun verwachtingen ver overtroffen. Aangezien Vision Company het liefst iedereen graag erbij had willen hebben tijdens de Vision’s Afterwork Oost- & West-Vlaanderen, geven we u in dit artikel een kleine inkijk van deze topavond. Op die manier zijn ook de personen die niet terplaatse konden zijn er toch een beetje bij.

 

Vision Company heeft er enorm van genoten om tijdens Vision’s Afterwork zoveel enthousiaste ondernemers te kunnen samenbrengen met een glaasje en een overheerlijk walking dinner. Ook Thomas Hitz, Sales Director van optoVision was aanwezig voor deze mooie gelegenheid. Gastspreker Mario Haneca heeft deze dag op een interactieve manier doen nadenken over een cruciaal thema voor elk van ons: ‘mental wellbeing’, waaronder de kloof tussen ons weten en doen en wat we moeten doen om deze, soms toch zeer moeilijke, kloof te overbruggen. De avond is spetterend afgesloten met de loting van 3 magnum flessen champagne van Moët & Chandon.

 

 

Vision’s Insights

De Vision’s Afterwork met gastspreker Mario Haneca was voor Vision Company het lanceringsmoment van Vision Company’s nieuwe paradepaardje: Vision’s Insights. Dit opleidingstraject wordt u volledig op maat aangeboden en zal diverse onderwerpen beslaan zoals sales en financieel advies maar ook onderwerpen omtrent zelfontwikkeling en groei. Aangezien Vision Company met dit opleidingstraject heel graag wil inspelen op uw persoonlijke noden en interesses, stuurt Vision Company u binnenkort een korte poll en vragenlijst. Alvast bedankt voor uw input.

 

Vision’s Afterwork op de agenda

In oktober zal de Vision’s Afterwork plaatsvinden voor Antwerpen, Limburg en Vlaams Brabant. Hou dus zeker uw mailbox goed in het oog om op de hoogte te blijven. Vision Company kijkt uit naar de verdere samenwerking en hoopt dat u er volgende keer bij kan zijn!

 

 

MEER INFORMATIE

www.vision-company.be