CooperVision Roadshows 2023

Na het enorme succes van vorig jaar keert CooperVision terug met de langverwachte CooperVision Roadshows. Noteer de data alvast in uw agenda: 18 oktober in Gent en 19 oktober in Hasselt. Deze avonden beloven een unieke ervaring te bieden, waarbij u wordt meegenomen in de fascinerende wereld van een leven lang contactlenzen dragen met onderwerpen die variëren van myopie bij kinderen tot presbyopie bij ouderen, en alles daartussenin.

De Roadshows zijn speciaal ontworpen om u te inspireren en informeren met praktische inzichten die direct toepasbaar zijn in uw eigen optiekpraktijk. Door deze kennis toe te passen kunt u streven naar hogere klanttevredenheid, loyaliteit, efficiëntie en omzet. Mis deze geweldige kans niet en schrijf u nu in voor de CooperVision Roadshows. Hier zijn enkele van de boeiende onderwerpen die tijdens deze avonden aan bod zullen komen:

  1. PRIMEUR: Ontdek het nieuwste Nederlandse onderzoek naar beeldschermgebruik bij kinderen van 5 tot 12 jaar. Dit baanbrekende onderzoek werpt wellicht een nieuw licht op de impact van digitale apparaten op de ogen van jonge kinderen.
  2. In vogelvlucht: Leer hoe u uw eigen myopie management praktijk kunt opzetten en welke stappen u kunt nemen om myopie effectief te beheersen.
  3. Generatie Z: Ontdek de waarde van deze bijzondere generatie voor uw optiekpraktijk. Begrijp hun behoeften en leer hoe u optimaal op hen kunt inspelen.
  4. Tips & tricks: Ontvang waardevolle inzichten om een efficiënte refractie uit te voeren bij jongvolwassenen. Deze kennis helpt u om de juiste oogzorg te bieden aan deze specifieke doelgroep.
  5. De kansen binnen de multifocale doelgroep: Verken de mogelijkheden die zich voordoen binnen deze groeiende doelgroep en ontdek hoe u hen optimaal van dienst kunt zijn.

 

Meld u nu aan

CooperVision kijkt er naar uit om u te verwelkomen bij één van de CooperVision Roadshows. Meld u aan via deze link:

www.coopervision.be/nl/practitioner/coopervision-roadshows-2023

 

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie over de CooperVision Roadshows kunt u contact opnemen met CooperVision via: 0800 – 90977, of een e-mail sturen naar het marketing team van CooperVision: marketing@coopervision.nl

 

www.coopervision.be

Tags: