COOLOURS | Unieke monturen voor een statement look

Het unieke merk COOLOURS vindt zijn oorsprong in de Franse Jura en staat bekend om de ontwikkeling van bijzondere monturen waarmee de drager een statement maakt. De collecties vallen op door hun unieke samenspel van kleuren, patronen en vormen. Mensen die COOLOURS dragen zijn levendig, jong van geest en zelfverzekerd, en ze willen zich allesbehalve conformeren aan de massa. Voor hen is een montuur dat net zo uniek is als zijzelf van groot belang.

De monturen van COOLOURS zijn niet alleen opvallend, maar ook ultralicht en bieden een hoog draagcomfort. Naast een vaste basiscollectie heeft het merk ook een sneller wisselende ‘limited edition’-lijn. Of u nu houdt van klassieke of uitgesproken vormen, subtiele details of felle kleuren, COOLOURS heeft voor ieder wat wils en geeft uw dagelijkse look een geweldige boost.

 

COOLOURS verkrijgbaar bij Brilmode.nl by Osinga

Bij Brilmode.nl by Osinga kunt u kennismaken met de kleurrijke wereld van COOLOURS en de prachtige collecties van 2023. Dankzij de ruime voorraad kunnen ze, net als bij andere merken, een snelle levertijd hanteren. Bovendien zijn de nieuwste collecties razendsnel verkrijgbaar vanwege de korte lijnen met de fabriek.

Brilmode biedt een uitzonderlijk hoog serviceniveau omdat elke klant bijzonder is. Wilt u de unieke collecties bekijken of meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met de vertegenwoordigers: Carla (carla@brilmode.nl) voor Zuid Nederland of Peter ten Voorde (peter@brilmode.nl) voor Noord Nederland.

Voor meer informatie kunt u tevens contact opnemen via:

T: +31 (0)33 4948962

E: info@brilmode.nl

 

www.brilmode.nl