Bollé, onmisbaar voor wielrenliefhebbers

Met het begin van het voorjaar in volle gang, staan ook wielrenliefhebbers klaar om in de pedalen te trappen. Een essentieel element voor de echte enthousiastelingen is de juiste sportzonnebril. 

 

De sportzonnebrillen van Bollé bieden niet alleen hoogwaardige bescherming. Het nieuwe model C-Icarus heeft echt alles wat iemand nodig heeft. Het ultralichte frameloze model biedt grote stabiliteit door het gebruik van Thermogrip®-rubber op zowel de veren als het neusstuk. Daarnaast is het uitgerust met de revolutionaire Volt-glazen. Het eerste glas ooit ontwikkeld met AI dat zorgt voor puurdere kleuren, vergroting van de dieptewaarneming en ze zijn gemaakt van 60% polycarbonaat van biologische oorsprong.

 

 

Bovendien biedt Bollé de extra mogelijkheid om de meeste modellen te bestellen met glazen op sterkte of een optische clip. Deze bestellingen kunnen rechtstreeks worden geplaatst via de prescriptiemodule op www.technop.be. De module biedt verschillende voordelen: overzicht van alle monturen die mogelijk zijn met de correcte voorraadweergave en de berekening van de glazen en de prijzen online.

 

MEER INFORMATIE

Wenst u deze handige tool te leren kennen of ontdekt u graag de volledige collectie om aan alle behoeften van uw sportieve klanten te voldoen? Maak dan nu uw afspraak met uw vertegenwoordiger Steve via schnieders.steve@technop.be of via: 0471 73 22 45.

Tags: ,