Blackfin Sun | Lente/zomer collectie 2023

De nieuwe Blackfin collectie voor lente/zomer 2023 verenigt stijl en innovatie, en breidt haar exclusieve technische vaardigheden uit op het gebied van titaniumverwerking.

Extreem high-tech micromechanische processen verkrijgen fronten uit een 3 mm dik blok titanium. Door microgravure langs de randen van de fronten ontstaan elegante lijndetails die de hele omtrek van het front versieren. Dit niveau van vakmanschap accentueert het technische DNA van een uniek ontwerp. Het contrast tussen matte kleuren en gepolijste details benadrukt het ambachtelijke meesterschap dat is toegepast op het kleurproces, een van de meest delicate stadia van de verwerking, volledig met de hand uitgevoerd in de Black Shelter-faciliteit. Het toegevoegde stijldetail van gradiënt fotochrome lenzen betekent dat de bril onder alle lichtomstandigheden kan worden gedragen, zelfs binnenshuis.

 

Er zijn drie SS23-modellen: Wanderlust, Copeland en Crescent Moon

Wanderlust

Wanderlust doet denken aan een navigator en heeft een gegraveerde textuur rond de randen van het front, herhaald langs de dubbele brug. De kleurencombinaties van gepolijst zilver of mat legergroen in combinatie met metallic marineblauw of matzwart met verloopglazen, benadrukken de dubbele dikte van het titanium. Deze stijl is ook verkrijgbaar in een Black Edition versie met Champagne Light Gold Nano-Plating™ afwerking en bruine gradiënt fotochromische glazen.

 

Copeland

Copeland drukt dezelfde stilistische en ambachtelijke concepten uit, maar in een grotere druppelvorm. Hij is verkrijgbaar in drie kleurstellingen – zwart/groen, blauw/zilver, zwart/zilver – allemaal ontworpen voor een harmonieuze lijn in de monturen. De zwart/zilveren versie heeft smoke gradient fotochromische lenzen.

 

Crescent Moon

Crescent Moon daarentegen is uitgesproken vrouwelijk. De opvallende royale vierkante voorkant wordt geaccentueerd door brede randen die slanker worden naarmate ze de brug naderen. Ook hier zijn de kleuren contrasterend en zijn alle glazen verlopen.

 

Alle modellen van de Blackfin Sun-lijn – hypoallergeen, 100% biocompatibel en nikkelvrij – worden geleverd met kantelbare neuskussentjes van PVC van medische kwaliteit en verstelbare, ergonomisch ontworpen Swordfish-voeten.

 

 

www.blackfin.eu

Tags: