AM Eyewear dropt SS23 Sunglass Collectie – Miami High

Dit jaar neemt AM Eyewear ons mee op een reis door de tijd naar een gouden tijdperk van luxe in de Miami High Collection, die de glamour en levendigheid van de jaren 70 oproept in de Magic City tijdens dit nieuwe seizoen van iconische monturen van het cult-brillenlabel.

Als eerbetoon aan de weerklank van Miami’s sprankelende kristalstranden, pastel art-deco-architectuur en de levendige levens die er van de ene zonsopgang tot de andere doorheen zwijmden, heeft AM Eyewear-oprichter Simon (Kumar) Ponnusamy die magie vanuit de lucht gevangen en gekanaliseerd het in de nieuwe collectie van AM Eyewear.

“Elke set monturen in Miami High neemt ons mee naar een tijd waarin kleur overal was en de glamour van disco door de mode raasde”, zegt Simon. “Met een droomachtige benadering van tinten en texturen opent elk frame een portaal naar zonovergoten dagen bij het hotelzwembad en waanzinnige nachten onder de discoballichten, omringd door betoverende schoonheids- en powerspelers”, zegt hij.

De Miami High-collectie breidt de geliefde monturen van AM Eyewear uit met een nieuwe reeks vormen en facetten voor elk moment en elke herinnering. Deze verbluffende collectie maakt gebruik van duurzaam geproduceerde, op maat gemaakte, gradiënt gekleurde Zeiss-lenzen op biobasis, geïnspireerd op weidse zonsondergangen, en Italiaans gemaakt bio-acetaat in de dromerige tinten van Miami.