Aantrekkelijke voor­jaarsactie HOYA en SEIKO

Wilt u deze lente weer talloze tevreden klanten verwelkomen? HOYA staat aan uw zijde met een aantrekkelijke voor­jaarsactie, die in het teken staat van HOYA’s gekleurde zon­neglazen. Het aanbod Hoyatint UV400 actieglazen is im­mers enorm uitgebreid: binnen dit gamma zijn voortaan alle kleurtinten in unicolor­ of dégradéversie in RX bestelbaar. Het uitgebreide Hoyatint­gamma komt tegemoet aan het kleu­renpalet van elke brildrager en voegt daar ook nog eens een mooie prijs­kwaliteitverhouding aan toe.

 

Premium coating

SUN Pro is dan weer een premium coating specifiek voor ge­kleurde en gepolariseerde zonneglazen. Dankzij de neutrale restreflex oogt deze uiterst esthetisch. Bovendien staat de coating synoniem voor optimale UV­bescherming en duur­zaam kijkcomfort. De HOYA voorjaarsactie is heel veelzijdig, zodat u meteen een breed spectrum van klanten aanspreekt. Zo kan u uw klanten een tweede paar zonneglazen op sterkte aanbieden aan uit­ zonderlijke voorwaarden, en dit geldt zowel bij unifocale als multifocale HOYA glazen. Bovendien biedt Hoya Lens Belgium gratis Cut & Edge­diensten aan bij aankoop van een paar Hoyatint UV400 glazen op sterkte.

 

SEIKO zonneglazencampagne 2024

In maart 2024 lanceert Seiko een nieuwe campagne voor Seiko Vision Specialists. Als Seiko Vision Specialist geniet u niet alleen van meer dan 210 verschillende tinten en kleuren en de voordelen van de topkwaliteit van Seiko, maar kan u ook intekenen op de Seiko zonne­glazencampagne ‘UV­bescherming precies afgestemd op uw behoeften’. Als loyale partner geniet u tijdens de campagneperiode van interessante inkoopvoorwaarden op een uitgebreid aanbod premium Seiko uni­ of multifo­cale zonneglazen.

 

Deelname aan de acties

Voor meer informatie en deelname aan de acties:
HOYA: contacteer uw HOYA area sales manager of klantendienst@hoya.be
SEIKO: contacteer emilie.sabbe@seikovision.com

 

www.seikovision.com

www.hoyavision.com

Tags: ,