SEA2SEE | eerste ‘SEAstainable clip-on collectie ooit

Sea2see kondigt de lancering aan van de allereerste ‘SEAstainable’ clip-on collectie, die haar repertoire van hoogwaardige bekroonde brillen uitbreidt met state-of-the-art, kleurrijke clips voor 7 nieuwe modellen. De clips zijn de eerste ontwerpen van gerecycled maritiem plastic die op de brillenmarkt worden uitgebracht. De kleurenschema’s voor de monturen zijn ontwikkeld om ervoor te zorgen dat ze mooi aansluiten bij de tinten van de hoofdmonturen.

 

 

De nieuwe modellen Adriatica, Alba, Cortez, Formentera, Giorgio, Ibiza en Palma zijn optische monturen ontworpen om het grootste comfort en lichtheid te bieden voor glazen op sterkte, terwijl de toevoeging van de stijlvolle slanke nieuwe clip, die samen met het montuur wordt verkocht, zorgt voor de ultieme veelzijdigheid om een snelle wissel van optiek naar zon mogelijk te maken. De nieuwe state-of-the-art clip-on van Sea2see wordt aan de voorkant van het montuur bevestigd met 4 magnetische inserts -2 aan de zijkanten en 2 boven de brug, waardoor een veilige en stabiele pasvorm ontstaat en de wissel snel, gemakkelijk en zeer comfortabel is voor iedereen. “Onze nieuwe technische clips worden bevestigd met 4 magneten – niet slechts twee, zodat ze niet verschuiven. We hebben ook gezorgd voor extra flexibiliteit bij de slapen, waardoor de druk op de voorkant wordt verminderd en de clip recht en volledig stabiel op het montuur blijft zitten.” – François van den Abeele, Founder & CEO -Sea2see Eyewear.

 

..

Productie en verkrijgbaarheid

Alle Sea2see monturen worden in Italië gemaakt. Het 100% zeeplastic materiaal wordt ingekocht en verzameld in Afrika door de Sea2see Foundation, een non-profit organisatie opgericht door oprichter François van den Abeele.Via de Foundation wordt 350 tot 400 ton afval per jaar ingezameld, waarvan ongeveer 300 ton waardevol is en wordt gerecycled voor het UPSEA™PLAST materiaal dat wordt gebruikt voor de collecties Sea2see monturen en horloges. Sea2see monturen met clip-on worden verkocht vanaf €179,-.

 

 

www.sea2see.org