Lacoste lanceert nieuwe zonnebrillen voor het najaar

Lacoste lanceert voor herfst/winter 2022/23 de Premium Color Block-zonnebril. Deze zonnebril brengt eyewear van het merk op een geheel nieuw niveau. De kostbare zonnebril is gemaakt van acetaat met een groot, trendy montuur en opvallende colorblocking.

 

Deze zonnebril bevestigd de traditie van het Franse modehuis om nieuwe standaarden te zetten in op sport geïnspireerde modieuze accessoires en tegelijkertijd innovatieve wegen te verkennen om het unieke erfgoed en de onderscheidende waarden tot uitdrukking te brengen.

L984S

De nieuwe Premium Color Block-zonnebril heeft een trendy, groot montuur, gemaakt van acetaat. De rechthoekige voorzijde wordt gecombineerd met geometrische brilveren waarin het verlengde Lacoste-logo is gegraveerd op een metalen plaatje. De brilveren hebben opvallende colorblocking, met een eerste deel dat dezelfde kleur heeft als het montuur en een contrasterende deel in het laatste deel. Verkrijgbaar in Black, Dark Havana, Tortoise en Navy Blue.

 

L985S

Volledig gemaakt van acetaat, heeft de nieuwe Premium Color Block-zonnebril een trendy, groot ovalen silhouet en brede geometrische brilveren waarin het Lacoste-logo op een metalen plaatje is gegraveerd. De brilveren onderscheiden zich door de kenmerkende colorblocking-look van Lacoste, waarbij het eerste deel dezelfde kleur heeft als de voorzijde van het montuur en het tweede deel een contrasterende kleur. Dit model is verkrijgbaar in Black, Tortoise, Dark Red en Peach Opaline.

 

Over Lacoste

Sinds in 1933 het allereerste poloshirt werd ontworpen, vertrouwt Lacoste op zijn authentieke sporterfgoed om de wereld te trakteren op optimisme en elegantie met een unieke en originele lifestyle voor vrouwen, mannen en kinderen.

Vanuit het trefpunt van sport en mode geeft Lacoste ons bevrijding, creëert beweging in ons leven en ontketent onze zelfexpressie. Elke collectie en elke lijn legt de tijdloze elegantie van Lacoste vast in een combinatie van creatieve en klassieke stijl. Vanaf het prille begin is het aura van de krokodil met elke generatie die Lacoste heeft gedragen steeds krachtiger geworden, en heeft zich ontwikkeld tot een stijloverschrijdend herkenningsteken. Doorgegeven van land tot land, van de ene generatie op de volgende, van de ene vriend aan de andere, hebben Lacoste-artikelen een emotionele waarde die ze een iconische status geeft.

De elegantie van Lacoste, die zowel universeel als tijdloos is, wordt gewaardeerd door een grote gemeenschap, waarin iedereen elkaars waarden en verschillen respecteert en erkent.

Lacoste is een internationaal merk van de MF Brands Group (www.mf-brands.com), met vestigingen in 98 landen, verspreid over een netwerk van 1100 winkels.

 

De nieuwe Premium Color Block-zonnebril is verkrijgbaarbij geselecteerde verkooppunten en Lacoste-winkels, en online op www.lacoste.com.

Tags: ,