Cristian Ostrowski benoemd tot CEO mark’ennovy

Cristian Ostrowski is benoemd tot nieuwe CEO van mark’ennovy. Hij neemt het roer over van oprichter Georges Sarrouf, die eind dit jaar met pensioen gaat.  Cristian is een ervaren internationale senior executive met een bewezen staat van dienst in leiderschap, het stimuleren van strategische groei en het bouwen van sterke teams binnen de optiek en health. Hij komt bij de Ennovy Group vanuit Baxter International, waar hij Vice President Integrated Care Solutions en Digital Health voor EMEA was. Zijn ervaring als General Manager voor Johnson & Johnson Vision Care in Frankrijk, Benelux en Iberia brengt Mark’ennovy aanvullende expertise in oogzorg en digitale bedrijfstransformatie. Cristian’s andere managementfuncties omvatten directeur van Johnson & Johnson’s Ethicon in Spanje en hoofd van de marketingactiviteiten voor Gillette’s “Blades & Razors” & “Personal Care”.  In zijn nieuwe functie zal Cristian zich richten op het voortzetten van Mark’ennovy’s nalatenschap in zachte contactlens innovatie voor astigmatisme, presbyopie en myopie management.

“Ik ben vereerd dat ik bij mark’ennovy mag komen werken en ik vind het geweldig om deel uit te maken van de rijke geschiedenis van het bedrijf op het gebied van zachte contactlenzen. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met klanten, partners en het getalenteerde team van Mark’ennovy om oogzorgprofessionals te ondersteunen bij het leveren van het hoogste niveau van contactlenszorg aan hun klanten.”  

Cristian volgt mark’ennovy’s oprichter Georges Sarrouf op, die de afgelopen 25 jaar de reputatie van mark’ennovy heeft opgebouwd als een betrouwbare leider in de productie en marketing van premium, op maat gemaakte contactlenzen.

 

www.markennovy.com