CHARMANT versterkt verkoop in Azië

CHARMANT en Sin Kwang Holdings Pte. Ltd. hebben een overeenkomst ondertekend waarbij CHARMANT 100% van de optische distributieactiviteiten van Sin Kwang Holdings Pte op de markten van Singapore, Maleisië en Indonesië overneemt. Met de nieuwe lokale verkoopvestigingen in volledige eigendom, wil CHARMANT de verkoop verder uitbreiden.

De overname wordt eind 2022 afgerond. CHARMANT zal naar verwachting vanaf 1 januari 2023 met de nieuwe activiteiten beginnen. In Korea zal een volledige dochteronderneming, CHARMANT KOREA Co.,Ltd (voorlopige naam), worden opgericht voor rechtstreekse verkoop. De verkoop via de huidige distributeurs zal eind 2022 voltooid zijn. De rechtstreekse verkoop begint vanaf 1 januari 2023 via de nieuwe Koreaanse dochteronderneming CHARMANT KOREA Co.,LTD.

 

Over CHARMANT Group

Al meer dan 65 jaar staat de CHARMANT Group wereldwijd bekend binnen de optiekwereld als pionier op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van nieuwe technologieën. Door te streven naar perfectie en de hoogste kwaliteit is dit Japanse bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste fabrikanten en leveranciers in de sterk concurrerende wereldwijde optiekmarkt. CHARMANT heeft zich ten doel gesteld om onvoorwaardelijk te voldoen aan de wensen en eisen van haar klanten, waardoor klanten altijd kunnen rekenen op de hoogste kwaliteit en een uitstekende service. Deze betrokkenheid en passie zie je terug in zowel de huismerken als de licentiemerken van de CHARMANT Group. Dankzij de expertise op het gebied van hoogwaardige productie van brilmonturen en het wereldwijde distributienetwerk in meer dan 100 landen, is de CHARMANT Group een alom gerespecteerde en betrouwbare zakenpartner.

 

Over Sin Kwang Optical

Sin Kwang Optical werd in 1954 opgericht door de heer Lee Jwee Lim en wordt sindsdien geleid door vier belangrijke partners: de heer Lee Giam Poh, de heer Chng Chek Jiang, de heer Lee Teng Poh en de heer Khoo Hock Teng. Sin Kwang is erop gericht de optische markten in Singapore, Maleisië en Indonesië te voorzien van kwalitatieve en betrouwbare oplossingen. Hoewel het bedrijf in de begindagen een veel breder scala aan optische oplossingen bood, was het ‘t meest succesvol in de distributie van monturen en zonnebrillen. Sin Kwang zocht consequent naar producten die voldeden aan de behoeften van die tijd bij toonaangevende wereldwijde partners zoals Rodenstock, CHARMANT, Luxottica en DeRigo. De toewijding van het Sin Kwang team, de niet aflatende inzet voor klanten en het vertrouwen van zakenpartners zijn de sleutel tot het aanhoudende en duurzame succes van Sin Kwang gedurende meer dan 60 jaar.

 

www.charmant.com/nl/home

Tags: