De Tafel van Vier is terug… in 4 minuten!

De Tafel van Vier kent een nieuw format: 4 x 4 minuten met aansluitend discussie aan tafel. De contactlenstalkshow van de Academy of Vision Care van Bausch + Lomb gaat daarmee alweer zijn vijfde seizoen in.

Hoofdrolspelers zijn Eef van der Worp, Tijl Van Mierlo, Byki Huntjens en afwisselend Sander Sterk en Jeroen Mulder. Zij hebben how-to video’s opgenomen en discussiëren daarover met elkaar aan tafel. Hieruit volgen per aflevering heel veel hands-on tips en tricks voor de dagelijkse contactlenspraktijk. Doe er je voordeel mee!

Kijk de uitzending online wanneer je wilt. Je kunt je hier inschrijven om de link te ontvangen.

 

Aflevering 13, met tafelgast Sander Sterk, op 9 december vanaf 10.00 uur online te bekijken

Een bekende naam in de wereld van de contactlenzen, heer en meester in de topografie, en sinds kort eigenaar van zijn eigen lenspraktijk in Dronten. Sander Sterk studeerde in 2005 af aan de opleiding Optometrie, waarna hij al snel zijn voorliefde voor contactlenzen ontdekte. Hij werkte 12,5 jaar voor een Nederlandse contactlensproducent, gespecialiseerd in maatwerk. Sinds november 2020 is hij trotse eigenaar van zijn eigen lenspraktijk, waar hij met passie voor het vak kan doen waar hij goed in is… lenzen aanpassen. 

Waar deze Tafel van Vier over gaat? Tijl en Eef geven alvast een voorproefje:

Foto: Sander, Eef, Byki en Tijl