1 december in uw brievenbus: Eyeline Magazine Winter 2022

In de laatste Eyeline van 2022 interviewden ons team heel veel kleurrijke optiekers, zoals Karen Lescrauwaet. Een jaar geleden opende ze Karen Bril, en vooral het technische aspect van ons vak springt er voor haar uit. Ook hadden we een gesprek met Focus Optiek over de samenwerking met Seiko en WSB en met Edouard Vermeulen over NATAN en binôche.  

Natuurlijk blikken we in deze Eyeline groots terug op Silmo. Niet Emily was in Paris, maar onze Sales Manager Mandy; ze is dit keer onze covergirl. Net zoals Carolina Kunnen die bij u bekend is van het NCC en vertelt over haar levensmissie met The Optical Foundation. Ook werden we bij veel events genodigd: het partnerevent van Rodenstock, de opening van het Alcon Training Center, het Beyond the Lens Symposium en de landelijke introductie van de HOYA Group-campagne in Brussel. Plezant hoor, om iedereen weer live te zien. Verder in deze dubbeldikke Eyeline extra aandacht voor Design & Interieur, de nieuwste innovaties op het gebied van glas, instrumenten en contactlenzen.

Vergeet dus uw brievenbus niet in de gaten te houden aanstaande donderdag 1 december 2022. En ja, ook volgt nog ons online magazine Eye@line met nóg meer nieuws over Silmo en uit onze branche. Eyeline heeft gewoon veel te vertellen!