ZEISS Eyewear by Marchon: lente/zomer collectie

De succesvolle samenwerking tussen Marchon Eyewear en ZEISS gaat door. Marchon Eyewear en ZEISS presenteren de nieuwe lente/zomer 2024 collectie. De nieuwe essentiële zonnebrillen en monturen laten innovatie en de ontwikkeling van geavanceerde technologieën zien voor beide merken.

 

De nieuwste collectie maakt gebruik van dun acetaat materiaal in elk van de modellen. Lichtgewicht met een dun profiel, is elk montuur in de collectie voorzien van een aangepast lasergegraveerd patroon, met het merk metalen logo op de pootjes. Bekend om zijn geschiedenis van uitstekend vakmanschap en design, richt de collectie zich op het toevoegen van moderne details, terwijl tijdloze silhouetten behouden blijven en hoogwaardige materialen worden gebruikt voor langdurig comfort.

 

ZS24543S

Perfect voor dagelijks gebruik, deze klassieke zonnebril is verfraaid met moderne details. Deze ronde unisex zonnebril is vervaardigd met metalen accenten op het frame en een sleutelgatbrug met het ZEISS metalen logo op de pootjes. Alle zonnebrillen zijn compleet met ZEISS Skylet® zonneglazen voor contrastversterking.

 

ZS24544S

Stijlvol en mannelijk, deze rechthoekige vorm heeft een dubbele metalen brug verder verrijkt met metalen accenten op het montuur en het ZEISS gelaserde logo op het metalen plaatje van de pootjes. Deze zonnebril is gemaakt met ZEISS Skylet® glazen die zonbescherming bieden met contrastversterking voor alle buitenactiviteiten.

 

ZS24542

Een moderne kijk op een klassieker, dit ronde montuur heeft een sleutelgatbrug. Het model is opgebouwd van hoogwaardig acetaat met een hoge dichtheid. Het ontwerp wordt verder verrijkt door het ZEISS metalen logo op de pootjes en een aangepast veerscharnier met zichtbaar gelaserd patroon op de kernkabel dankzij het tweelaags of transparant acetaat.

 

ZS24541

Klassiek en gemakkelijk te dragen, dit rechthoekige montuur heeft metalen accenten aan de voorkant, terwijl de pootjes verfraaid zijn met het merklogo en een zichtbaar gelaserd patroon met een aangepast veerscharnier. Het montuur is gemaakt van hoogwaardig acetaat met hoge dichtheid dat zorgt voor ultradunne profielen. Het montuur is verkrijgbaar in klassiek zwart, transparant licht beige, schildpad en transparant avio.

 

MEER INFORMATIE

De ZEISS lente/zomer collectie wordt wereldwijd* verkocht in geselecteerde zaken en ZEISS Vision Centers, evenals bij premium zonnebril- en optiekverkopers.

 

*Niet alle producten zijn beschikbaar in alle markten.