Charmant Titanium Perfection

Titanium Perfection; prachtige, deskundig ontworpen eyewear, gemaakt van de hoogste kwaliteit titanium materialen. Elk montuur heeft een superieure pasvorm en is licht en zeer comfortabel, waarbij de materialen van nature uitblinken.

Vier nieuwe herenmodellen doen de hightech afkomst van het merk samensmelten met de elegantie en tijdloosheid van vintage stijl. Geïnspireerd door de revival van de retro-trend creëren de ontwerpers subtiele decoraties en verwerken deze subtiel in de monturen, wat resulteert in karakteristieke looks die raffinement en kwaliteit uitstralen.

Heren 

CH29700

Dit is een stoere nieuwe interpretatie van een klassieker, ontworpen door het team achter de Charmant Titanium Perfection-brillen. Deze elegante look is een fraaie synthese van geavanceerd vakmanschap, superieure materialen en retrostyling. Het montuur, dat gemaakt is van bètatitanium voor extra flexibiliteit en lichtheid, heeft vintage nuances zoals graveringen in de veren, een nostalgische brug en een half patroon op de havannabruine en grijze modellen: zowel hip als comfortabel.

CH29701
Deze iets nerdy herenbril uit de Charmant Titanium Perfection-lijn is een ruime interpretatie van een geliefde retrostijl. De minimalistische rechthoekige lijnen in een lichte titanium en bètatitanium mix zorgen voor veren met ongeëvenaarde flexibiliteit en draaggemak. De ontwerpdetails zijn gebaseerd op de huidige vintage trends die terugkomen in de ingetogen decoratieve brug en de patronen op de veren. De gouden en grijze modellen in vier metallic tinten hebben handbeschilderde randen.

CH29703
Elegantie maakt in 2019 een welkome comeback en er is geen betere manier om je stijl te verfijnen dan met dit mooie retromontuur van een van ’s werelds grootste brillenmerken. Charmant Titanium Perfection, dat zijn naam te danken heeft aan ongeëvenaard vakmanschap en vederlichte titanium materialen, presenteert dit op vintage geïnspireerd herenmontuur. Alle traditionele elementen zijn aanwezig: de klassieke vorm van de randen, complex metaalwerk op de veren en de geribbelde brug.

CH29704
Charmant Titanium Perfection zet de toon op het gebied van fashion en kwaliteit met deze ogenschijnlijk simpele herenbril. De ranke lijnen zorgen voor veel draagcomfort, flexibiliteit en lichtheid komen subliem samen in dit superieure titanium montuur.
Van naderbij bekeken geeft de sobere look blijk van stijlvolle vintage kenmerken, zoals de fraai vormgegeven veren en hoekstukjes en de gegroefde brug. Deze nieuwe look in vier tijdloze metallic tinten is een zeldzame combinatie van superieur draagcomfort en geraffineerde stijl.

 

Meer informatie

www.charmant.com