Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Visionize Your Sales

26 februari @ 09:30 - 16:00

Op 26 februari wordt het eerste Vision’s Insight-evenement georganiseerd door Vision Company in Van Der Valk Hotel Beveren. Het eerste onderdeel van de opleiding heet “Visionize Your Sales” en behandelt, zoals de naam al aangeeft, alles wat te maken heeft met verkoop.

 

Wat is Vision’s Insights?

Vision’s Insights is een opleidingstraject met vier educatieve momenten per jaar. De opleidingen kunnen los van elkaar gevolgd worden. U kunt dus deelnemen aan de opleidingen waarin u geïnteresseerd bent. De opleidingen zijn toegankelijk voor u, uw medewerker(s), uw partner of kinderen die nu of in de toekomst verbonden zijn aan uw zaak. Ook studenten optiek zijn meer dan welkom bij Vision’s Insights.

 

Visionize Your Sales

Tijdens het eerste educatieve moment van Vision’s Insights ligt de focus op het aspect van verkoop. We zijn ons ervan bewust dat de huidige consument hoge verwachtingen heeft van het product, de service en van u als zelfstandig ondernemer. Gedurende de opleiding brengen we veelvoorkomende uitdagingen in kaart en onderzoeken we hoe we deze beter kunnen aanpakken en omzetten in kansen.

 

ADRESGEGEVENS 

26 februari 2024 9:30-16:00

Van Der Valk hotel Beveren – Gentseweg 280, 9120 Beveren

Tel: +32 9 232 37 20

 

www.vision-company.be/uploads/pages/website_Visionize-Your-Sales.pdf

Gegevens

Datum:
26 februari
Tijd:
09:30 - 16:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
www.vision-company.be/uploads/pages/website_Visionize-Your-Sales.pdf

Locatie

Van Der Valk hotel Beveren – Gentseweg 280, 9120 Beveren