ZEISS virtual try-on vanuit huis

ZEISS maakt met het visufit 1000 platform het virtueel passen van monturen mogelijk, in de winkel maar vooral ook vanuit huis. Met behulp van negen camera’s maakt de ZEISS VISU- FIT 1000 met slechts één opname een 180° beeld van het gezicht van uw klant, de 3D-avatar. Met die avatar is het mogelijk duizenden brillen uit de virtuele montuurcatalogus te passen in de winkel. 

Bovendien kan deze avatar met de klant gedeeld worden, zodat hij thuis op zijn gemak brillen kan passen. Via de web-based app ZEISS Virtual Try-on @Home logt de consument in en kan hij op elke gewenste plek monturen passen en favorieten kiezen. En het wordt steeds leuker: die favoriete monturen kunnen naast elkaar worden bekeken en vergeleken. Wanneer de klant er niet zelf geheel uitkomt, kan hij zijn selectie delen met familieleden en vrienden op wiens oordeel hij durft af te gaan. Alles wat de consument daarna hoeft te doen, is met één druk op de knop zijn keuze met de opticien delen. Dat is nog eens een unieke digitale koopervaring.

Meer dan 70 merken

De virtuele montuurcatalogus bevat meer dan 70 merken voor de Belgische markt en dat worden er steeds meer. De opticien bepaalt zelf welke merken in de persoonlijke virtuele montuurcatalogus verschijnen, zo kan ieder voor zich bepalen of enkel de vertrouwde merken aangeboden worden of van de mogelijkheid gebruik gemaakt wordt om extra merken virtueel beschikbaar te maken.

ZEISS overbrugt met Virtual Try-on @Home de barrières tussen online en offline door de in-store ervaring @Home verder te zetten om de consument uiteindelijk opnieuw naar de winkel te leiden.

Klik hier voor meer informatie.