ZEISS’ nieuwe Essentials zonnebrilmodel gemaakt met plantaardige hars

ZEISS, dat synoniem is voor innovatie en geavanceerde technologie, onthult de nieuwe Lente/Zomer 2023 Essentialszonnebril, gemaakt met ten minste 45% plantaardige hars. Opvallende nette lijnen, gedetailleerde aandacht voor comfort en keuze uit ultramoderne Thermo Force brillenglazen maken van dit lichtgewicht, modieuze model een perfect voorbeeld van de traditioneel hoge kwaliteitsnormen van de multinational in de nasleep van een geconsolideerde geschiedenis van uitmuntendheid.

ZS23530S
De nieuwe Essentialszonnebril heeft een gedurfde rechthoekige voorkant, gemaakt met ten minste 45% plantaardige hars. Rubberen pootjes en verwisselbare neuskussentjes zorgen voor extra comfort en een duidelijkere, sportievere look, terwijl de nieuwe Thermo Force zonnebrilglazen bescherming bieden tegen infrarood. Op de pootjes is het ZEISSlogo zowel een symbool van innovatieve technologie als een uitdrukking van klasse. Naast de matgrijze kleuring zijn de opties matbruin, mat-transparant kaki en matblauw beschikbaar.


De ZEISS Spring Zomer 2023collectie wordt wereldwijd verkocht in geselecteerde speciaalzaken en ZEISS Vision Centers, evenals in de beste winkels voor zonnebrillen en optische artikelen.

Tags: