WEB Eyewear herfst/winter 2023: Quiet luxury en geraffineerd gemak

WEB Eyewear kondigt met trots de release van haar FW 2023-24 collectie aan, gefotografeerd door Nicolas Kern en met de art direction van het bekroonde Creatieve Bureau BRVTO in de door Carlo Scarpa ontworpen Olivetti showroom in Venetië. De beelden onthullen de nieuwe brillencollectie met een focus op de belangrijkste esthetische concepten van het merk uitgedrukt door middel van transparantie en eigentijds design.

WEB Eyewear en Scarpa delen een essentiële pioniersgeest en ethos waarin stijl en comfort harmonieus samengaan en naast elkaar bestaan. De Olivetti Showroom, een architectonische symfonie van materialen en licht, is de perfecte achtergrond voor de onweerstaanbare fusie van verfijning en functionaliteit in design. Door de lens van Nicolas Kern wordt de WEB Eyewear-campagne weerspiegeld door middel van de elegante eenvoud van de authentieke schoonheid van elk subtiel detail van de collectie.

WE0346
Een sprekend stuk verzacht door lijnen die modern design en vintage allure combineren. De voorkant van het premium acetaat frame is gecombineerd met ultralichte en toch stevige titanium veren. De slanke en comfortabele stijl wordt ook geleverd met gepolariseerde glazen.

WE0361
Een panto-vorm gerevolutioneerd door een eigentijds ontwerp en techniek. De afgeronde randen en de transparantie van het montuur onderscheiden een stijl met onweerstaanbaar charisma. De acetaat voorkant wordt gekenmerkt door lagen die worden geanimeerd door kleur, terwijl de veren een innovatieve interpretatie zijn van de 2D torchon aan de binnenkant.

WE0364
Een zonnebril met een acetaat voorkant van topkwaliteit. Verfijnde, slanke randen vormen een panto-vorm met moderne persoonlijkheid. De elegantie en rijkdom van transparanties en lagen gaan gepaard met de aantrekkingskracht van onmiskenbare elementen zoals de zichtbare torchon op de slapen en de pinnen aan de voorkant.