Vooruitblik: Belgoptic UpDate Event 2024

Op 13 mei 2024 organiseert Belgoptic een niet te missen event in Mechelen: het Belgoptic UpDate Event. Dit event nodigt alle opticiens, zowel Nederlandstalig als Franstalig, uit voor een dag vol netwerkmogelijkheden, leerzame sessies en wellicht zelfs een kans om een prijs te winnen. Eerder vond u al een Belgoptic pagina in onze meest recente editie van Eyeline Magazine Vlaanderen, in dit online artikel geven we alvast meer informatie prijs over het event.

 

Vanaf 10:00 uur worden de deelnemers verwelkomd voor een trunk-show en een network-event, die de hele dag zullen duren. Tijdens deze sessies zullen verschillende bedrijven hun nieuwste updates delen op het gebied van monturen, zonnebrillen, contactlenzen, glazen, accessoires, instrumenten, diensten en meer! In de middag staat er ook een boeiende paneldiscussie op het programma, waarin de belangrijkste spelers op het gebied van myopiemanagement samenkomen om de laatste ontwikkelingen en toekomstige verwachtingen te bespreken.

Een hoogtepunt van het Belgoptic-UpDate Event zijn de Belgoptic Awards 2024, die tijdens het evenement worden uitgereikt. Onder het genot van muziek, hapjes en drankjes wordt het evenement feestelijk afgesloten.

 

 

Inschrijven

Vergeet bij uw inschrijving niet om uw deelnamecertificaat aan te vragen. Zorg dat u erbij bent en schrijf u vandaag nog in via de volgende link: www.arbaro-bv-belgoptic.odoo.com/event/belgoptic-up-date-event-2024-30/register.

Tags: ,