Vind je kracht

Bridge PDI is opgericht in 2023 en maakt brillen die geworteld zijn in de overtuiging dat het leven bedoeld is om eindeloos verkend te worden en op maat gemaakt om je eigen pad te bewandelen – ook als het om brillen gaat. Het idee achter elk montuur is om te inspireren, prikkelen en aan te zetten tot nadenken, zodat je kunt oversteken naar een wereld van expressie die geen grenzen kent.

De naam Bridge is een directe verwijzing naar het Bridge Quartz Crystal – een kleiner kristal dat in een groter kristal zit en eruit steekt. Het markeert een nieuwe merkverbinding met de Prodesign-familie, ‘de kloof overbruggend’ naar exploratieve en gedurfde reizen.

Bridge nodigt je uit om te verkennen en mee te doen. De eerste collectie is een serie zonnebrillen geïnspireerd door Scandinavische esthetiek, hedendaagse cultuur en de essentie van de natuur. Bridge is ervan overtuigd dat het durven overschrijden van nieuwe grenzen en het omarmen van het onbekende de duidelijkste weg is naar het ontdekken van je eigen potentieel – en het potentieel van je persoonlijke stijl.

Brillen zijn bedoeld als meer dan een accessoire. Het is een manier om je aanwezigheid kracht bij te zetten en je expressie te definiëren of te veranderen. Dat is precies waarom Bridge PDI aanspoort om deze collectie te gebruiken om je weg te vinden, verder te gaan dan het gewone en zelfs nieuw terrein te verkennen.

 

Malachite
De meest gebeeldhouwde look van allemaal: Malachite nodigt je uit om mogelijkheden te verkennen en los te breken. De gebeeldhouwde, geometrische en zelfverzekerde voorkant wordt vergezeld door facetten die langs alle delen van het montuur en langs de slapen lopen, waardoor het anders aanvoelt en stijl uitlokt – en een uniek gevoel van volledigheid in het ontwerp. Neem hem in een gedurfde transparante champagne of groene kleur en voel de golf van zelfexpressie.

Tiger Eye
Dit is waar klassieke elegantie samenkomt met rauwe en opwindende lijnen – bekend van zowel de rock’n’roll als de bikercultuur. We hebben een cateye-vorm gecombineerd met de grove en gebeeldhouwde esthetiek uit ons eigen DNA, wat vooral terug te zien is in de facetten en de slapen. Het resultaat is een opvallend montuur dat niet onopgemerkt blijft. Het is verkrijgbaar in citroen, klassiek groen, strak zwart – of een transparante smoke die de dynamische en rebelse stijl van het montuur onderstreept.

Moon Stone
Langwerpig, elegant en buitengewoon: Ervaar Moon Stone. De eigentijdse, platte en rechthoekige look creëert een expressief designstuk dat zowel elegant als gedurfd is. Net als de rest van de collectie heeft Moon Stone gebeeldhouwde en gefacetteerde details die zorgen voor een bijzondere uitstraling – vooral te zien in de tempels met een hoog volume. Moon Stone is verkrijgbaar in de gloednieuwe kleuren Ivory en Cognac, geïnspireerd op de natuur, en is ook verkrijgbaar in zwart en groen.

Kunzite
Opvallend, gedurfd en grafisch. Kunzite is sterk geïnspireerd op de kernprincipes van zowel Scandinavische als Japanse ontwerptradities. De ronde vorm, aparte brug en gebeeldhouwde veren zorgen voor een opvallende verschijning, die wordt onderstreept door het aanbod in de kleuren. Je kunt gaan voor opvallende stijlen in strak zwart of diep bordeauxrood tot de klassieke en natuurgerichte kleuren schildpad of groen.