Verbeter de outdoor experience met Maui Jim

Of u nu een boottocht maakt, in de zon wandelt, een hike in het bos maakt of de green van een golfbaan nadert, de conditie van uw ogen speelt een grote rol bij hoe u uw tijd buiten doorbrengt. Het kiezen van een kwaliteitszonnebril is essentieel, maar het belang van visuele ondersteuning wordt vaak onderschat.

Het selecteren van de beste zonnebril voor uw unieke behoeften betekent rekening houden met factoren zoals de activiteit waarbij u de bril draagt, prestatievereisten, dagelijkse levensstijlbehoeften, montuurmaterialen en de glazen. Maui Jim-zonnebrillen bieden het hoogste niveau van comfort en bescherming, en een ruime keuze aan stijlen en materialen, maar bovenal verbeteren ze de outdoor prestaties van de drager door een superieure visuele ervaring.

 

Verbeterde prestaties in alle omstandigheden en voor iedereen

Maui Jim-lenzen zijn verkrijgbaar in vier basiskleuren en een breed scala aan zowel gespiegelde als niet-gespiegelde behandelingen aan de voorkant, voor het beste zicht tijdens alle activiteiten en onder alle lichtomstandigheden. MAUI HT™ biedt de hoogst mogelijke lichttransmissie voor optimale diepteperceptie, ideaal voor activiteiten zoals golfen of wanneer een snelle aanpassing in het donker vereist is. Maar liefst 95% van alle Maui Jim-stijlen is beschikbaar op sterkte. MauiPassport™, de eigen voorschrifttechnologie, is verkrijgbaar in enkelvoudige en multifocale ontwerpen en wordt digitaal verwerkt voor maximale helderheid over het gehele lensoppervlak. Het biedt een breder gezichtsveld dan conventionele lenzen. Het progressieve ontwerp, MauiPassport™ 2.0, biedt een breder zicht op afstand, geoptimaliseerd voor gebruik buitenshuis.

 

MEER INFORMATIE

www.mauijim.com

Tags: