‘The wave’ van Silhouette | Randloos, trendy en ultralicht

Silhouette introduceert ‘The Wave’, een bril die het gevoel van zorgeloosheid en lichtheid oproept. Deze bril belichaamt ontspanning en zorgeloosheid. Het creëert het gevoel dat alles mogelijk is met zijn ultralichte, minimalistische en randloze ontwerp.

Dit montuur is bedoeld voor iedereen die houdt van een casual, stijlvolle en buitengewoon lichte bril, perfect voor zowel werk als ontspanning. ‘The Wave’ is verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen met getinte glazen en een nieuw, meervoudig getint kleurverloop dat het ontwerp extra karakter geeft. Het kleurverloop van de glazen komt terug in de veelkleurige afwerking van de ultralichte brilpoten. Deze zijn beschikbaar in vier trendy tinten voor 2023: lavendel voor een gevoel van lichtheid, oranje voor vertrouwen, blauw voor moed en groen voor onafhankelijkheid.

 

 

Combinatie van stijl en functionaliteit

Het minimalistische ontwerp zorgt voor een tijdloze uitstraling, terwijl de randloze constructie een lichtgewicht gevoel geeft en maximaal comfort biedt. Met deze bril geniet u van een ongeëvenaarde visuele ervaring, waarbij de getinte glazen niet alleen bescherming bieden tegen schadelijke UV-stralen, maar ook zorgen voor een helder en scherp zicht. Naast het indrukwekkende ontwerp is ‘The Wave’ voorzien van vernuftige details die het gebruiksgemak vergroten. De ultralichte brilarmen zorgen voor een perfecte pasvorm en blijven stevig op hun plaats, zelfs tijdens beweging. De keuze voor trendy kleuren in combinatie met het kleurverloop van de glazen en brilarmen geeft deze bril een eigentijdse en modieuze uitstraling.

 

MEER INFORMATIE

www.silhouette.com