Slimme instrumenten op basis van AI

O’Max en Essilor Instruments maken het nu eenvoudigom over te stappen op slimme instrumenten, zodat opticiens en optometristen het verschil kunnen maken in de customer journey van hun klanten.

Uit onderzoek is gebleken dat tevredenheid sterk afhangt van de ervaring die consumenten in de winkel opdoen. Door gebruik te maken van geavanceerde instrumenten en geautomatiseerde apparatuur kunnen zij een gepersonaliseerde en efficiënte klantreis bieden. Specifiek voor opticiens bieden O’Max en Essilor Instruments een oplossing om hun productiviteit te verbeteren met behulp van innovatieve instrumenten die Artificial Intelligence gebruiken. Hiermee kunnen uw medewerkers snel en nauwkeurig de meting uitvoeren, terwijl u zich kunt richten op de zaken die op dat moment uw aandacht nodig hebben. Het oogonderzoek wordt vereenvoudigd en gestroomlijnd dankzij de geautomatiseerde screening- en refractie-instrumenten van O’Max en Essilor Instruments, zoals de Topcon Solos automatische lensmeter, Essilor WAM-800 of Topcon TRK-2P automatische pre-screening instrumenten, Essilor Vision-Station 700 of Topcon Chronos. Met de Topcon OCT Maestro 2 kan met minimale inspanning optometrisch onderzoek worden uitgevoerd. Dankzij AI helpt Topcon-apparatuur bij het voorkomen van fouten en het stellen van een nauwkeurige en tijdige diagnose.

Connectiviteit
De instrumenten zijn met elkaar én aan het winkelautomatiseringssysteem gekoppeld waardoor de productiviteit en efficiency in de winkel wordt vergroot. Het gebruiksgemak van deze instrumenten maakt ze voor iedereen toegankelijk en bruikbaar. O’Max en Essilor Instruments hebben alle expertise en professionaliteit in huis om opticiens en optometristen te adviseren bij het maken van de stap naar slimme instrumenten. De geavanceerde technologieën op basis van AI bieden een nieuwe klantbeleving en stellen professionals in staat om meer tijd en aandacht aan hun klanten te besteden, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van oogzorg. Met de geautomatiseerde processen kunnen verwijzingen naar huisartsen of oogartsen snel en efficiënt worden uitgevoerd, wat de algehele oogzorg verbetert.