Rodenstock vond zijn nieuwe Sales Manager!

Rodenstock wilt u graag voorstellen aan hun nieuwe Sales Manager!

“Mijn naam is Maikel Vanderstraeten en sinds 1 juli ben ik werkzaam als Sales Manager bij Rodenstock, waarbij ik een leidende maar voornamelijk ondersteunende functie zal bieden aan onze Account Managers glas.

De voorbije 11 jaren was ik actief binnen het sales-gebied bij Alcon (het bekende oogzorgbedrijf). De optiek is mij dus zeker niet onbekend en via deze opportuniteit ben ik extra gedreven om me er nog verder in te verdiepen.

Ik zal mijn expertise dan ook gebruiken om samen met het sales en marketing team te zorgen voor de nodige ondersteuning van uw zaak. Zo zorgen we voor meer consumenten die de voordelen van Biometric Intelligent Glasses zullen ontdekken. Dit zullen we in de hand werken door kwalitatieve en innovatieve producten aan te bieden, aantrekkelijke campagnes in te zetten en vooral te zorgen voor een optimale dienstverlening. Zo streven we samen naar nog meer tevreden consumenten.

Ik kijk uit naar een samenwerking met u gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Maar ik kijk vooral uit om te kunnen bijdragen aan de toekomst van B.I.G. VISION® FOR ALL.

Mocht u vragen hebben, ben ik elke dag beschikbaar per e-mail via maikel.vanderstraeten@rodenstock.be of telefonisch via
03 880 15 55.

Ik kijk er naar uit om u allen persoonlijk te ontmoeten. Hopelijk tot snel!”