Rodenstock introduceert MyCon: scherp zicht en myopie controle tegelijkertijd

Als glasleverancier met een sterke focus op medische technologie is Rodenstock op een missie om brildragers te voorzien van het beste zicht. Vanaf nu is dat ook mogelijk voor de jongere brildragers onder ons. Met trots breidt Rodenstock het productportfolio uit met de nieuwe kijkoplossing bij progressieve myopie bij kinderen: MyCon.

 

 

Elke dioptrie telt

Wist u dat 35 tot 60% van de kinderen met ouders die bijziend zijn meer risico hebben om vroegtijdige myopie te ontwikkelen? Het opsporen en controleren van bijziendheid kan niet vroeg genoeg beginnen, want elke dioptrie telt. MyCon glazen bevatten een gepatenteerd glasdesign dat naast een goede kijkoplossing voor bijziende kinderen, uitblinkt in esthetiek. Er is namelijk geen zichtbare correctie in het glas te zien. Daarnaast kan MyCon al geadviseerd worden aan kinderen vanaf -0.25 dpt.

 

De voordelen van Rodenstock MyCon

  • Esthetisch glasdesign, de myopie correctie is niet zichtbaar in het glas
  • Ruim aanbod in materialen: 1.50, 1.60, 1.67 en 1.74
  • MyCon kan al geadviseerd worden vanaf -0.25 dpt
  • De glazen zijn beschikbaar voor alle kinderen, het is niet noodzakelijk de axiale ooglengte te meten voor het bestellen
  • Aantrekkelijk netto geprijsd product
  • Myopie Management module in digitale adviestool CNXT®

 

 

Meer informatie?

Wenst u meer informatie over Rodenstock MyCon? Meld u dan aan voor de gedetailleerde MyCon whitepaper of neem contact op met uw accountmanager Lenses of de collega’s van de afdeling sales support. Zij helpen u graag!