Ontdek de Pioneer-collectie van ZEISS

Marchon Eyewear en ZEISS hebben nieuwe monturen toegevoegd aan hun assortiment. Gekenmerkt door strakke lijnen en hoogwaardige materialen is de ZEISS Pioneer-collectie voor lente/zomer 2024 zowel tijdloos als duurzaam. Trouw aan zijn innovatieve karakter heeft het merk een nieuw technologisch ontwerp voor de veren op de monturen geïntegreerd, wat zorgt voor een grotere flexibiliteit. Het iconische ZEISS-logo is daarnaast te zien op de veren. De collectie is gemaakt met geavanceerde maatwerk scharnieren en materialen van topklasse, waaronder titanium en een aluminiumlegering, afgewerkt met acetaat veren, en biedt trendgerichte brillenstijlen die ultralicht en comfortabel zijn, geschikt voor alle gelegenheden.

 

ZS24147

Dit mannelijke, rechthoekige montuur is vervaardigd uit aluminium met titanium materialen. Het montuur is verkrijgbaar in mat zwart, satijn khaki, satijn blauw en satijn donkergrijs.

 

ZS24151A

Dit randloze montuur gemaakt van titanium is een rechthoekig montuur met strakke details. De constructie van dit montuur is ‘opticienvriendelijk’ dankzij de drukmontage zonder schroeven. Verkrijgbaar in mat zwart.

 

ZS24151B

Dit minimalistische ronde montuur, gemaakt van titanium met acetaat veren, is ultralicht en innovatief, waardoor het perfect is voor elke gelegenheid. De drukmontage zonder schroeven vergemakkelijkt de opticien. Verkrijgbaar in satijn goud.

 

ZS24151C

Dit rechthoekige montuur, verkrijgbaar in satijn licht grijs, is ontworpen met drukmontage zonder schroeven en heeft een constructie van titanium.

 

De ZEISS Pioneer collectie voor lente/zomer 2024 is wereldwijd verkrijgbaar* in geselecteerde gespecialiseerde winkels en ZEISS Vision Centers, evenals bij premium zonne- en optiekverkopers.

 

*Niet alle producten zijn beschikbaar in alle markten.

 

www.marchon.com

Tags: ,