Ontdek de Monoqool Liquid 3D series

Monoqool introduceert vol trots de baanbrekende Liquid 3D-serie, die een nieuw tijdperk in ge-3D-printe brilleninnovatie vertegenwoordigt. Deze monturen worden vervaardigd met geavanceerde technologie op basis van een foto-polymeermateriaal – een vloeibare hars die laag voor laag wordt gestold door uv-licht, ook bekend als foto-polymerisatie.

Het vloeibare ruwe materiaal dat wordt gebruikt in het 3D-printproces, is een speciaal ontwikkeld foto-polymeer, zorgvuldig vervaardigd in Duitsland specifiek voor brillenproductie. Hoewel het oorspronkelijk gebruikt wordt in diverse industrieën, zoals medische apparaten en auto’s, is dit materiaal nu aangepast voor de wereld van mode en stijl.

Milieuvriendelijkheid
De Monoqool Liquid 3D-technologie omarmt milieubewuste praktijken en biedt opmerkelijke energie-efficiëntie. Met 90% minder energieverbruik in vergelijking met traditioneel SLS 3D-printen, en 98% van het ruwe materiaal dat wordt hergebruikt tijdens de productie, vertegenwoordigen deze monturen een belangrijke stap naar duurzame productie van 3D-geprinte monturen. Door gebruik te maken van uv-lichtprojectie realiseert Liquid 3D-printen ultrasnelle productietijden, waarbij een batch monturen voltooid wordt in slechts 9 uur – bijna drie keer sneller dan traditionele 3D-printmethoden.

Ontdek de volledige collectie
Wil je de volledige collectie ontdekken? Dat kan! Maak nu je afspraak bij Stijn via mail: stijn@vision-company.be of telefonisch op het nummer: 0473 21 50 87. Wees er snel bij, want momenteel is er een beperkte uitgave van deze collectie.

www.vision-company.be