NIEUW: Karl Lagerfeld lente-zomer collectie 2024

Moderne silhouetten en strakke, transparante tinten kenmerken de lente-zomer 2024 collectie van KARL LAGERFELD. Vervaardigd met fijne materialen, biedt de collectie een gedurfde en toch elegante kijk op KARL LAGERFELD, met een vleugje kleur en individualiteit in stijlvolle, comfortabele monturen.

 

KL6142S – Verkrijgbaar in hemelsblauw, grijs, lichtbruin en salie

Lichtgewicht en flatterend, deze uniseks zonnebril heeft een rechthoekige vorm en een levendig, transparant palet dat past bij elke esthetiek. De effen kleur accentueert de scherpe profielen van het model en een zichtbare metalen kern-draad loopt door de veren en herbergt het uitgebreide KARL LAGERFELD-logo.

KL6153 – Verkrijgbaar in roze, grijs, azuur en violet

Dit montuur voor dames heeft een opvallende cat-eye vorm. Verkrijgbaar in delicate en transparante tinten, wordt het montuur verrijkt met een effen kleurige omlijning, waardoor het karakter van het trendy silhouet wordt versterkt. Een zichtbare metalen kern-draad loopt door de veren en herbergt het uitgebreide KARL LAGERFELD-logo.

 

Deze KARL LAGERFELD brillencollectie is verkrijgbaar bij KARL LAGERFELD winkels, online op KARL.COM, bij premium zonnebril- en optiekretailers, en bij gespecialiseerde winkels wereldwijd.

 

MEER INFORMATIE

www.marchon.com/brands/karl-lagerfeld