NCC 2024: The Final Countdown

Bent u al klaar voor het NCC 2024? Na een lange voorbereiding staat er weer een fantastisch congres voor de boeg! Alle sprekers zijn onderweg naar Eindhoven en hebben er enorm veel zin in om u mee te nemen naar de Future Generation van contactlenzen.

 

Bekijk hier de line-up om te bepalen welke lezingen u wilt bijwonen en blader hier alvast door een voorproefje in Eyeline Magazine Nederland waar een exclusieve NCC special in staat.

 

Wat maakt het NCC zo speciaal?

Het NCC is dé plek waar u moet zijn als u uw kennis van alles wat er op het gebied van contactlenzen beschikbaar is op pijl wilt houden. Dit in een super sfeer en inspirerende omgeving waarbij u naast het updaten van uw kennis ook weer kunt bijpraten met collega’s en oude bekenden. Daarnaast is het NCC het grootste contactlenscongres van Europa met maar liefst 1.500 bezoekers per dag.

 

Belangrijke informatie over studiepunten bij deelname

Heeft u een ticket gekocht voor het NCC 2024? Dan kunt u na het evenement op 10 & 11 maart een selectie lezingen terugkijken. Dit kan zowel met een businessticket als met een dagticket. Het achteraf deelnemen aan een van deze opnames levert u daarnaast ook nog eens 10 studiepunten op. Zo kunt u extra genieten van wat het congres u te bieden heeft!

 

Tickets

Nog geen tickets? Bestel deze dan snel op de website. Op = op!

 

Team Eyeline ziet u graag tijdens het NCC, tot zondag!

 

MEER INFORMATIE

www.contactlenscongresss.com