MOREL brengt de zomer tot leven met kleurrijke monturen

Ontdek de kleurrijke nieuwe monturen van MOREL, een perfecte aanvulling op een zomerse outfit.

 

DISA – 20165k

Deze nieuwe monturen bieden een royale keuze aan vormen. Disa valt in de eerste plaats op door de originele, bewerkte vorm van het frame, maar het is de harmonie van de kleuren die het zo onderscheidend maakt. Het montuur heeft royale amberkleurige tinten op de veren, verlicht door een perzikkleurige, semi-transparante voorkant die al het licht van een zonovergoten dag binnenlaat. Een elegante lijn van epoxy-lak versterkt het contrast van de boog: een ware ode aan de zomer.

 

 

MALBA 2 – 20171K

MALBA 2 is elegant en opvallend tegelijk. Uitgaande van een tweekleurige basis, laat het werk aan het acetaat zelfs een derde smaragdgroene tint tevoorschijn komen, lichter en geleidelijker dankzij het subtiele samenspel van de verschillende afschuiningen. Malba 2 is ontworpen als modeproduct met een afgeschuinde boog die de wenkbrauw benadrukt.

 

 

MALBA 2 – 20173K en 20170K

Technologie wordt gecombineerd met design om het best mogelijke product aan te bieden. Alle monturen zijn voorzien van gepatenteerde scharnieren zonder schroeven of lassen, en gekleurde haken, om het draagcomfort te optimaliseren.

 

MEER INFORMATIE

www.morel-france.com

+32 (0)28 0806 24

Tags: