MAUI JIM introduceert nieuwe ‘sport’zonnebrillen

Maui Jim lanceert vier nieuwe high-performance zonnebrillen, waaronder Anemone, Mangroves, Nuu Landing en The Flats,  ontworpen om uitzonderlijke UV-bescherming, prestaties en stijl te bieden aan alle sportliefhebbers.

Veelzijdig en eigentijds in structuur en stijl; de nieuwe sportzonnebrillen hebben geavanceerde krasbestendige SuperThin Glass-lenzen, 32% dunner en lichter dan standaardglas. Het materiaal biedt een optimale visie en comfort gedurende de hele dag. Of het nu een hete zomerdag is of uitdagende besneeuwde omstandigheden, de zonne-lenzen van Maui Jim bieden uitstekende visuele helderheid, verminderen oogvermoeidheid en verbeteren het gezichtsvermogen voor een ongeëvenaarde sportervaring.

 

ANEMONE

Voor een gepolijste rechthoekige uitstraling inspireert Anemone met een duurzaam voorstuk van roestvrij staal in combinatie met comfortabele acetaat veren. De subtiele omlijsting van deze stijl creëert een strakke compositie die gemakkelijk overgaat van informele naar formele buitenomgevingen, en de SuperThin Glass-lenzen bieden de meest scherpe optica van uw omgeving.

Model ANEMONE is verkrijgbaar in de kleuren: Satin Black, Brushed Dark Gunmetal, Brushed Chocolate.

 

MANGROVES

Mangrovebomen en struiken domineren in tropische gebieden, waar ze een ideale schuilplaats bieden voor vissen en andere organismen langs de evenaar. Geïnspireerd door waardevolle tijd op het water combineert deze stijl de gestroomlijnde bedekking van een wrap-silhouet met PolarizedPlus2®-technologie om moeiteloos te navigeren door variabele omstandigheden met ongeëvenaarde bescherming en verbeterd zicht. De SuperThin Glass-lenzen in dit nylon montuur bieden heldere uitzichten op het water, waardoor Mangroves de perfecte metgezel is voor uw visexpedities en meer.

Model MANGROVES is verkrijgbaar in vier kleuren: Black Gloss met Grey interieur, Matte Dark met Light Grey interieur, Tortoise, Black Matte.

 

NUU LANDING

Voor zijn overvloedige natuurlijke schoonheid en observeerbare dieren in het wild is Nu’u Landing een geliefde bestemming voor outdoorliefhebbers en natuurliefhebbers. Een geïnspireerd nylon ontwerp: deze essentiële wrap creëert een moderne uitstraling met hoogwaardige thermoplastische elastomeer accenten, een duurzame vervanging voor traditionele rubberen materialen. In combinatie met gestroomlijnde constructie en PolarizedPlus2®-lenzen, biedt Nuu Landing ongeëvenaarde bescherming met een milieu-focus voor al uw buitenavonturen.

Model NUU LANDING is verkrijgbaar in drie kleuren: Black Gloss met Black rubber, White met Navy rubber, Matte teal met Aquamarine, Tortoise met Black rubber.

 

THE FLATS

The Flats, in een speels dual-tone kleurenpalet, is de perfecte metgezel voor uw actieve avonturen. De SuperThin Glass-lenzen in een dubbel geïnjecteerd nylon montuur bieden optimale optica, waardoor u kunt genieten van de details van uw avonturen. Met een praktisch rechthoekig silhouet past deze stijl moeiteloos bij de veelzijdigheid van uw buitenrecreatieve activiteiten, of u nu vist in ondiep water of verder de natuur verkent.

Model THE FLATS is verkrijgbaar in drie kleuren: Black met Teal strepen, Navy met lichtblauw, Brown met Mint, Black met Tortoise, Dark Grey met Brick Red.

 

MEER INFORMATIE

www.mauijim.com

Tags: